• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ella ertesi gün hap

depresyondaym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
93
7
1
Allah rızası için bana yardım edin. Erkek arkadaşımla 11 Haziran perşembe gecesi sürtünme ilişkisi oldu bakireyim ve genital bölgeme boşaldı(afedersiniz). Hemen ayağı kalkıp yıkandım temizlendim. Cuma günü yani 24 saat içinde ella hap kullandım ama ne bi yan etkisini gördüm ne de başka bişey. 11 Haziran günü ovülasyonuma 2 gün vardı ve şuan reglime 12 gün kaldı. Ama dayanamıyorum bu psikolojiyle çok zor çok pişmanım. Ella işe yarar mı böyle hamilelik mümkün müdür nolur yardım

Bir kere endişelenmeden bir jinekoloğa başvurki sana naaıl bir süreç izliyceğinizi anlatsın doğumu engellemek için doğum kontrıl hapını kullan bu ilaçlar tabiki olasılıktır inşallah istediğin gibi olur

İmkansız değil ama çok zor bir ihtimal. Zaten hap da almışsın ihtimali sifirlamissin resmen korkma.

Bir kere endişelenmeden bir jinekoloğa başvurki sana naaıl bir süreç izliyceğinizi anlatsın doğumu engellemek için doğum kontrıl hapını kullan bu ilaçlar tabiki olasılıktır inşallah istediğin gibi olur
Korkudan kalp krizi geçiricem. Regl günüme kadar beklemem lazım. Lütfen dua edin benim için

Hanımlar.. bana da bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim. Esim geri çekildi ama ufak tefek kaçma ihtimali var diyerek 10. -11. Saat aralığında Ella hap kullandım. 6 gün oldu çok sükür yan etki yaşamadım karnımda şişlik var ara ara kasık ağrısı oluyor çok hafif regl öncesi belirtilerime benziyor ama içim içimi yiyor. normal regl günüme de 8 gün var sizce nedir ne değildir..

Hanımlar.. bana da bildiklerinizi anlatırsanız sevinirim. Esim geri çekildi ama ufak tefek kaçma ihtimali var diyerek 10. -11. Saat aralığında Ella hap kullandım. 6 gün oldu çok sükür yan etki yaşamadım karnımda şişlik var ara ara kasık ağrısı oluyor çok hafif regl öncesi belirtilerime benziyor ama içim içimi yiyor. normal regl günüme de 8 gün var sizce nedir ne değildir..
İnşaAllah istediğiniz sonucu alırsınız. Keşke bi bildiğim olsa da sizin içinizi de rahatlarsam. Ama lütfen siz bana yardımcı olun bakireyken böyle hamilelik kolay mı ?

Bildiğim kadarıyla bekaret gebelik için kalkan değil. Gebelik için spermin vajina içinden geçerek yolunu bulması gerekiyor. Eğer sizde bu durum olmadiysa korkulacak bişey yok. Belirtilen sürede hapı aldiysaniz ki ilk 24 saatte max. etki ettiği söyleniyor, endişe edecek bir durumunuz yok. Regl olmayı bekleyelim burdan birbirimize iyi haberler veririz insallah

Bildiğim kadarıyla bekaret gebelik için kalkan değil. Gebelik için spermin vajina içinden geçerek yolunu bulması gerekiyor. Eğer sizde bu durum olmadiysa korkulacak bişey yok. Belirtilen sürede hapı aldiysaniz ki ilk 24 saatte max. etki ettiği söyleniyor, endişe edecek bir durumunuz yok. Regl olmayı bekleyelim burdan birbirimize iyi haberler veririz insallah
İnşaAllah nolur dua edin benim için

Sizin gününüz benden önce. İNşallah güzel haberler verirsiniz

Seni çok iyi anlıyorum. Aydınlatıcı bir şey görürsen bana da yönlendirir misin

sürtünmeyle ve bakireysen gebelik %0.01 ihtimal kaldı ki ella cok guclu bi hap regl gecikmesi yapabilir ama stres yaparsan reglin daha da gecikir benim 42 gun gecikmişti

sürtünmeyle ve bakireysen gebelik %0.01 ihtimal kaldı ki ella cok guclu bi hap regl gecikmesi yapabilir ama stres yaparsan reglin daha da gecikir benim 42 gun gecikmişti
Hiçbir yan etkiyi yaşamadım ovülasyona 1 gün kala içmiştim. Şimdi reglime 6 gün kaldı ama hiçbir belirti göstermiyorum normalde regl öncesi kahverengi akıntım olurdu ama o yok. O kadar korkuyorum ki...

Şimdi sen bakire misin? Gelecekteki eşini kandıracaksın sadece neyse hamile kalmazsın korkma zaten dışarı boşalmış ilaç da almışsın

Back