- 31 Aralık 2019
- 109
- 33
- 25
-
- Konu Sahibi Melisasarginn
Sağol canım sende inş gebe kalırsın bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bir sekildeSen bu şartlarda hamile kalırsan bana haber ver de kendimi bi yerlerden aşağı atayım, 1 senedir her ilişkiden sonra resmen amuda kalksam bile hamile kalamadım da 
Bence hamile kalmazsın, yani ihtimal çok düşük
yok artık,nasıl oldu ya? 72 saati geçirdiyseniz ilk saatler kullanmadıysanız hapı olabilirOlur mu olur...
Benim oldu:)
Ellaya, prezervatife rağmen.
Yoo, gayet ella ile hamile kaldım ben:)yok artık,nasıl oldu ya? 72 saati geçirdiyseniz ilk saatler kullanmadıysanız hapı olabilir
içinize bosalma oldu mu? korktum su an biraz benim erkek arkadasım bosalmadı hicbir sekilde mumkun mu sizce benim anlattıgım gibiYoo, gayet ella ile hamile kaldım ben:)
12 saat içinde içtim.
Sizce benim anlattıgım sekilde gebelik mumkun mu bosalma olmadı 2 saat somra ella ictim dikkatli sekilde cıkardık prezervatifiDogum kontrol hapi kullanirken hamile kaldim. O kadar kalmamaya dikkat ederken. Simdi hamile kalmak icin çabalıyorum neler yapmadim kalamadim bi türlü bi garip isler bunlar :)
sagol canım insallah olmaz asagıda bir kac kisi kafamı karıstırdı biraz hem ella hem kondoma ragmen gebe kalan var insanı korkutmak icin mi soyluyorlar anlamadım kondom kullanmayı bilmiyorlar galibaBoşuna ella alıp hormonlarınla oynamışsın sıkma canını mümkün değil ❤
% 5 ihtimal her zaman vardır. Zevk suyunda sperm vardır hicbir korunma yöntemi % 100 degildir.Sizce benim anlattıgım sekilde gebelik mumkun mu bosalma olmadı 2 saat somra ella ictim dikkatli sekilde cıkardık prezervatifi
Mümkün.içinize bosalma oldu mu? korktum su an biraz benim erkek arkadasım bosalmadı hicbir sekilde mumkun mu sizce benim anlattıgım gibi
Bende yıllarca kondom kullandım bazen sarhoştum unuttuk kolay değil öyle hamile kalmak onun yumurtlamaya denk gelmesi hadi gelsi döllenmesi hadi döllendi tutunması çok zor hiç sıkma güzel canını bir şey olmazsagol canım insallah olmaz asagıda bir kac kisi kafamı karıstırdı biraz hem ella hem kondoma ragmen gebe kalan var insanı korkutmak icin mi soyluyorlar anlamadım kondom kullanmayı bilmiyorlar galiba
sagol canım cok güzel anlatmıssın benim adetim 1-2 gün önce bitmisti yumurtlama donemim değildi zatenBende yıllarca kondom kullandım bazen sarhoştum unuttuk kolay değil öyle hamile kalmak onun yumurtlamaya denk gelmesi hadi gelsi döllenmesi hadi döllendi tutunması çok zor hiç sıkma güzel canını bir şey olmaz
Mümkün.
Zevk suyu da sperm içerir.
Neden mümkün diyorum, mümkün olmayan başıma geldi benim.
Ovulasyon dönemi hariç, prezervatifle korunurken sızıntı farkedip ella içtim, çocuğum 2 yaşını doldurdu.
Ayrıca ilk doğumdan 5 ay sonra bu olay gerçekleşti
Ben bunu yaşadıysam olabilir yani, neden olmasın?
Artık öğrendiğim şey, çocuk istenmiyorsa tek değil birkaç yöntemle korunulması.
Hap+prezervatif ya da spiral+prezervatif gibi
allah bagıslasın ne güzel siz zevk suyuyla mı gebe kaldınız?
% 5 ihtimal her zaman vardır. Zevk suyunda sperm vardır hicbir korunma yöntemi % 100 degildir.
Gerekirse cift koruma yap dikkat et. Hamile kalacağını sanmıyorum ama risk her zaman var. Prezervatif her zaman kullan bulasici hastalik riskine karsi.insallah olmaz ya daha 19 yasındayım üni okuyorum
evet her zaman korunuyoruz zaten sadece dediğim gibi bir sakatlık basımıza geldi hayırlısı olsun insallah gebe kalmam sagolunGerekirse cift koruma yap dikkat et. Hamile kalacağını sanmıyorum ama risk her zaman var. Prezervatif her zaman kullan bulasici hastalik riskine karsi.