Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ella adet gecikmesi
- Konu Sahibi Ananonim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet 1 ay gecikti ella ertesi gün ella kullananlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
Peki ihtimal var mı sürtünme oldu sadece ama kısa sürdü ella kullandım ve yumurtlama dönemim değildi hamile olabilir miyim10 güne kadar gecikme yapabiliyor Ella
Ne kadar gecikmesi normal yüksek düzeyde anksiyetem olduğu için streslenmeden de yapamıyorumElla dengeyi bozan bir ilaç zaten o yüzden çok normal
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Sürtünmeyle hamile kalınmazzPeki ihtimal var mı sürtünme oldu sadece ama kısa sürdü ella kullandım ve yumurtlama dönemim değildi hamile olabilir miyim
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
İlişkinin üstünden iki hafta geçti bugün tam olarak gebelik olsa iki testte de çıkardı ama net bir şekilde negatif çıktı bir sorun var mıdır testlerde yanlış gösterebilir miElla zaten her şeyini alt üst ettiğinden düzgün adet olmayı beklememelisin bir süre. Zaten hamile kalma ihtimalin yokken kullanmışsın
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
O kişiye göre değişir bence vücut yapısına göre şimdi ne desem yanlış olur. Mesela ben 1 defa kullanmıştım ben de şöyle oldu regl oldum bitti 1 hafta sonra tekrar oldum öyle bir değişiklik yaptı vücutNe kadar gecikmesi normal yüksek düzeyde anksiyetem olduğu için streslenmeden de yapamıyorum
Peki hamile olmam mümkün mü sizceO kişiye göre değişir bence vücut yapısına göre şimdi ne desem yanlış olur. Mesela ben 1 defa kullanmıştım ben de şöyle oldu regl oldum bitti 1 hafta sonra tekrar oldum öyle bir değişiklik yaptı vücut
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
Ortada ilişki yok ki?İlişkinin üstünden iki hafta geçti bugün tam olarak gebelik olsa iki testte de çıkardı ama net bir şekilde negatif çıktı bir sorun var mıdır testlerde yanlış gösterebilir mi
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
Ben ihtimal vermiyorum sürtünmeyle öyle kolay kalınmaz heleki boşalma olmadı diyorsunuz.Peki hamile olmam mümkün mü sizce
Ama sürtünme yoluyla da olabileceği yazıyorOrtada ilişki yok ki?
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Sperm havayla temasta ölüyor. Direkt vajina içine boşalmada bile milyonlarca sperm içinden 1 tanesi döllüyor. Sürtünmede, olmayan boşalmada hangi sperm dölleyecek kiAma sürtünme yoluyla da olabileceği yazıyor
İşte bana da mantıksız geliyor ama internette bilgi kirliliği o kadar fazla ki kimse bana %100 hamile değilsin demiyor zevk suyundaki sperm vb vb bir sürü ihtimal var deniyotSperm havayla temasta ölüyor. Direkt vajina içine boşalmada bile milyonlarca sperm içinden 1 tanesi döllüyor. Sürtünmede, olmayan boşalmada hangi sperm dölleyecek ki
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Zevk suyunda sperm olabilir ama içe boşalma olmadan imkansız ben size %100 diyeyimİşte bana da mantıksız geliyor ama internette bilgi kirliliği o kadar fazla ki kimse bana %100 hamile değilsin demiyor zevk suyundaki sperm vb vb bir sürü ihtimal var deniyot
- 7 Mayıs 2024
- 45
- 3
- 1
merhaba 4 Mayıs tarihinde korunmasız aynı gün içinde defalarca ilişki yaşadık. geri çekilme yöntemiyle oldu ama zevk suyun vardı. günlerdir endişe içindeyim partnerime içime boşalıp boşalmadığını sordum öyle bir durum olmadı olsaydı hap kullan derdim dedi. elimle kontrol ettiğimde ıslaklık vardır. 6 7 kere ilişkiye girdik sperm kalitesi ne durumda bilmiyorum veya zevk suyuna karışmış bir sperm olma endişesi beni günlerdir uyutmuyor. reglim yeni bitmişti reglden 3 gün sonra yaşandı bu olay. bir sonraki reglime 12 gün var çok korkuyorumZevk suyunda sperm olabilir ama içe boşalma olmadan imkansız ben size %100 diyeyim
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Yani korunmasız olmuş sizin dediğiniz gibi. Risk varmerhaba 4 Mayıs tarihinde korunmasız aynı gün içinde defalarca ilişki yaşadık. geri çekilme yöntemiyle oldu ama zevk suyun vardı. günlerdir endişe içindeyim partnerime içime boşalıp boşalmadığını sordum öyle bir durum olmadı olsaydı hap kullan derdim dedi. elimle kontrol ettiğimde ıslaklık vardır. 6 7 kere ilişkiye girdik sperm kalitesi ne durumda bilmiyorum veya zevk suyuna karışmış bir sperm olma endişesi beni günlerdir uyutmuyor. reglim yeni bitmişti reglden 3 gün sonra yaşandı bu olay. bir sonraki reglime 12 gün var çok korkuyorum
- 7 Mayıs 2024
- 45
- 3
- 1
kalbim sıkışıyor ne yapıcamı bilmiyorumYani korunmasız olmuş sizin dediğiniz gibi. Risk var
- 12 Temmuz 2022
- 24.849
- 3
- 89.141
- 528
Keşke korunsaydınız hadi korunmadınız ilaç alsaydınız sonrasında. Hani 1 de değil 6 :)) sizdeki iyi cesaretkalbim sıkışıyor ne yapıcamı bilmiyorum