- 4 Ağustos 2022
- 6.003
- 2.862
- 103
- Konu Sahibi Alliswell23
-
hamile değilsiniz ella hormonları alt üst etmişMerhaba arkadaşlar 4 temmuz ve 14 temmuzda nişanlımla cinsel bir birliktelik yaşadık. İkisinde de prezervatif vardı ve herhangi bir yırtılma söz konusu olmadı. Yine de korkup 14 temmuz da ki birlikteliğimiz de ella kullandım. Şuan adetim 11 gün gecikmiş durumda. 5 tane evde yapılan gebelik testinden yaptım sonuç negatif. 2 gün önce kan testi yaptım sonuç yine negatif doktor ultrason ve alttan muayene etti herhangi birşey görülmedi. Ama hala adet olamadım ve çok korkuyorum herhangi bir hamilelik olsaydı ilişkinin üzerinden 20 gün geçince kanda ve ultrasonda görünmez miydi? Hamile olmam mümkün mü lütfen yardımcı olun
Tarlusal verdi doktor ama hala doğal yollardan olmasını bekliyorum kullanmalı mıyım ilacıhamile değilsiniz ella hormonları alt üst etmiş
bence doktor ne dediyse onu yapın.Tarlusal verdi doktor ama hala doğal yollardan olmasını bekliyorum kullanmalı mıyım ilacı
Hayır ilk defa sordum. İnanın şüpheye düşüyor insan prezervatif kaymış olabilir diye düşünüyorum ella kullandım burda öyle yazılar okudum ki korkuttu beni. Ella kullanıp hamile olan var. İstemsiz bir şekilde korku oluştuSanırım başka bir üyelikle yine aynı şeyi sormuştunuz. Hamile falan değilsiniz. 11 gün değil 21 gün de gecikebilir. Hatta önümüzdeki 5-6 boyunca az miktarda ve düzensiz regli görmeniz muhtemel.
Prezervatif kullanılmış, ella kullanılmış; Meryem ana değilsiniz ki hamilelik olsun
Hayır ilk defa sordum. İnanın şüpheye düşüyor insan prezervatif kaymış olabilir diye düşünüyorum ella kullandım burda öyle yazılar okudum ki korkuttu beni. Ella kullanıp hamile olan var. İstemsiz bir şekilde korku oluştu
Birşey sormak istiyorum ilişkiden 20 gün geçince ultrason da çıkarmı gebelik yani böyle bir durum varsa görünür müydüElla tek başına %100 koruma sağlamıyor ancak prezervatiften oluşacak sızıntıyı engelleyebilecek kadar güçlü
Birşey sormak istiyorum ilişkiden 20 gün geçince ultrason da çıkarmı gebelik yani böyle bir durum varsa görünür müydü
2 kere kan testi verdim 2 gün arayla negatif sonuç. Çok şiddetli sancım var ve karnım aşırı şiş. Ama hala adet olamadımKanda bile çıkar
2 kere kan testi verdim 2 gün arayla negatif sonuç. Çok şiddetli sancım var ve karnım aşırı şiş. Ama hala adet olamadım
oldun mu adet?Arkadaşlar biri içimi rahatlatsın tam 12 gün oldu gecikme var aynı durumu yaşayan oldu mu?
Evet 17 gün gecikmeli olarak oldum çok şüküroldun mu adet?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?