- 17 Temmuz 2018
- 4
- 0
- 28
-
- Konu Sahibi zeynep1481
anladım yani ben de ilk başlarda bi 10 dk sonralarnda artırrmayı düşünüyorum teşekküer ederim cevcap verdiğiniz için :)canım ben her gün 10 dk eliptik yapıyorum. bunun yanında diyet de yapıyorum. 3 ayda yaklaşık 12 kilo verdim. Tabi arada diyetimi bozduğum, kaçamak yaptığım oldu. Onlar olmasaydı daha fazla verebilirdim.
leslie yapıyodum b iara sıkıldım eliptik almaya karar verdim bendeleslie de yapabilirsin. Onun da çok fazla etkisi var. Ben çocuktan dolayı leslie yapamıyorum. Eliptik daha kolay oluyor benim için
Selam bende de eliptik bisiklet var siz kaç dakika yapıyorsunuz? Bende Pazartesi başlayacağım inşallah.[/QU
dün geldi eliptki bisikletim bugun 40 dk yaptım planım 45 50 dk yapmak :)Selam bende de eliptik bisiklet var siz kaç dakika yapıyorsunuz? Bende Pazartesi başlayacağım inşallah.
Bende 20 dk yapabiliyorum sigara içiyor musun?Merhaba arkadaşlar ya bende var bu eliptik bisiklet ben 10 dk yapamıyorum nefes nefese kalıyorum, bunu uzun süre kullanabilen var mı? Ben de yıllardır var ve yapamıyorum. Öyle 40 dk falan mümkün değil. Yoksa çok iyi kalori yaktırıyor ama ben kullanamıyorum.
Ama bu aralar yapmıyorum gaza gelmem lazımBende 20 dk yapabiliyorum sigara içiyor musun?
Önceden içiyordum bıraktım. Ben başlıyorum sonra pes ediyorum. Düzenli yapamıyorum.Bende 20 dk yapabiliyorum sigara içiyor musun?
Gel beraber başlayalım ne dersin?Önceden içiyordum bıraktım. Ben başlıyorum sonra pes ediyorum. Düzenli yapamıyorum.
Süper olur başlayalım.Gel beraber başlayalım ne dersin?
O zaman ben bugün başlıyorum ve yaptıkça yazalım buraya en azından arkadaş oluruzSüper olur başlayalım.