eliptik bisikletle mümkünmü ?

zeynep1481

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
4
0
28
arkadaşlar merhaba ben eliptik bisiklet almayı düşünüyorum eve dışarı çıkmaya üşenen bi insan olduğum için tabi yememide düzeve sokucam günlük 40 dakika yada bir saate yakın yapmaya çalıışcam size sorum eliptikle bu şeklide kilo verebilen varmı aranızda banada motivasyon olsunn hayırlı günler :)

Bende almak istiyorum . Marka vs onerileriniz varmi

canım ben her gün 10 dk eliptik yapıyorum. bunun yanında diyet de yapıyorum. 3 ayda yaklaşık 12 kilo verdim. Tabi arada diyetimi bozduğum, kaçamak yaptığım oldu. Onlar olmasaydı daha fazla verebilirdim.

leslie de yapabilirsin. Onun da çok fazla etkisi var. Ben çocuktan dolayı leslie yapamıyorum. Eliptik daha kolay oluyor benim için

canım ben her gün 10 dk eliptik yapıyorum. bunun yanında diyet de yapıyorum. 3 ayda yaklaşık 12 kilo verdim. Tabi arada diyetimi bozduğum, kaçamak yaptığım oldu. Onlar olmasaydı daha fazla verebilirdim.
anladım yani ben de ilk başlarda bi 10 dk sonralarnda artırrmayı düşünüyorum teşekküer ederim cevcap verdiğiniz için :)

Haftanın 4-5 günü 40 dakika yapsanız bile çok fark görürsünüz emin olun. Ama beslenmeye de dikkat etmek lazım, kilo vermede en önemli nokta beslenme çünkü.

Zaten yemek ile aram yoktur. Ama evde olunca oturmaktan basen ve toto yaptım. Aslında bi ara bir ay düzenli bisiklet ve yer basen ve toto hareketi yaptığımda 3 cm incelmişti.

kızlar sadece cardio ve diyetle kas kazanmazsınız, cardio diyet ağırlık ekleyin her zaman
ben de eliptik var, dynamic marka 2 senedir kullanıyorum ama sadece eliptik yetmiyor maalesef

Merhaba arkadaşlar ya bende var bu eliptik bisiklet ben 10 dk yapamıyorum nefes nefese kalıyorum, bunu uzun süre kullanabilen var mı? Ben de yıllardır var ve yapamıyorum. Öyle 40 dk falan mümkün değil. Yoksa çok iyi kalori yaktırıyor ama ben kullanamıyorum.

Bende 20 dk yapabiliyorum sigara içiyor musun?

Bende başladım eliptik bisiklete. Sıkılmamak için duvara telefonumu koyabileceğim bir şey monte ettim. Yaparken bisiklet kullanıyorum. Dizi izleyince zamanda geçiyor..

1. gün:
1 saat eliptik bisiklet
Boy: 168 Kilo: 81,6 Yağ: 36,7 Su: 46,2

2. gün:
30 dakika eliptik bisiklet
Boy: 168 Kilo: 81,3 Yağ: 36,6 Su: 46,3

Hastalığımdan dolayı 3 gün felan ara vermiştim.

6. gün:
1 saat eliptik bisiklet, 500 zıplama (ip atlama)
Boy: 168 Kilo: 81 Yağ: 36,5 Su: 46,3

7. gün:
40 dakika eliptik bisiklet
Boy: 168 Kilo: 80,9 Yağ: 36,5 Su: 46,9

Bende buraya hergün yazayım. birbirimize destek çıkarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…