Elıptık bısıkletım gıcırdıyor,yardım lütfen

bocum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
778
27
arkadaslar elıptık bısıkletımı alalı sadece 4 gun oldu ve gıcırdamaya basladı nedense...babam baglantı yerlerını söktu ettı...yagladı bır guzel ama hıc duzelme yok...bır bılgısı olan var mı lutfen acil cevap beklıyorum...cok rahatsız edıcı bır ses cunku hem evdekıler hem komsular rahatsız...benım bısıkletım voıt at 300...ucuz bırsey de degıl aksıne kalıtelı olsun ıstedık...urun guzel ama su ses cıkarması olmasa daha ıyı olacak...lutfen cevap beklıyorum...

aynı dertten yakınmaktayım, benim ki de voit, 600 küsür verip aldım geçen sene. kullandıkça gevşiyor, gevşeyince de başlıyor garç gurç. gündüz zaten vaktim yok gece de ses oluyor diye kullanamıyorum. öyle tozlanıyor kendi kendine.

Gress yagi aldik surduk butun yerine yok yok yani...deli ediyor insani...babam cok ugrasti soktu falan...vidalari sikinca iyice, duzeliyor mu gercekten...eger duzeliyorsa usenmeden her seferinde sikacaz vidalari...

merhaba.bende de voit d-30 var.aldıktan 1 ay sonra çarkını çevirdikçe çok sinir bozucu bir gıcırdama başladı.sinirlenip kullanmadım bir süre.sonra voit teknik servisini çağırdım.bisikleti yatak odasından çıkarıp ara hole taşıdım servis gelmeden önce.biliyorsun aletin ön kısmı tekerlek işlevi görüyor rahat taşımak için.neyse servis gelince üstüne çıkıp çevirin dedi.çok garip ama hiç ses gelmedi.10 dakika boyunca çevirdim tık yok.yalancı durumuna düştüm resmen.adama dedim valla siz gelmeden öncesine kadar çok ses çıkarıyordu,burdan buraya taşıdım ses gitti dedim.servisin şöyle bir açıklaması oldu.bu ses problemi genellikle şu sebepten oluyormuş; pedal çevirirken kolları da kullanıyoruz ya,eğer kolları düz bir şekilde çevirmezsen,sağa sola kaykılarak/esneterek çevirirsen ses problemi oluyormuş.ondan sonra 1 hafta kullandım aleti,şimdi tembellik ediyorum bıraktım.zaten aldığıma da pişmanım.boşuna yer kaplıyor evde.toz tutup duruyor.ama seninkinin de ön kısmı tekerlek gibi kullanılıyorsa kaldır gezdir aleti evin içinde biraz ondan sonra yerine koy.büyük bir ihtimalle yerine oturacak ve ses problemi kalmayacaktır

Canim cok cok tesekkur ederim yarin ilk isim bunu denemek olacak...insallah fark eder...seviyorum bisikleti, kullanmasini...acayip efor sarfettiriyor...kilo da veriyorum ama iste sesi hic cekilmiyor...gicirti...tekrar tesekkur ederim...

Canim cok cok tesekkur ederim yarin ilk isim bunu denemek olacak...insallah fark eder...seviyorum bisikleti, kullanmasini...acayip efor sarfettiriyor...kilo da veriyorum ama iste sesi hic cekilmiyor...gicirti...tekrar tesekkur ederim...

Merhaba
Bisikletinizin ses sorunu çözüldü mü, merak ettim?
Bende almayı düşünüyorum.

X