- Konu Sahibi aynulhayatt
arkadaşlar elinin körü deyimini kullanan arkadaşlar varmı :26: öncelikle bunu öğrenmek istiyorum sonrada bi bilgi vereceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama konu sahibi açtı konuyu gitti , bizde heycanla kaldık böyle![]()
bende o kadar ben söylemiyim madem konu açtı kendisi belirtsin diye bişeyde söylemedm ama benim yüzümden mi gittiki![]()
bence söyle ya yoksa uyuyamam ben bu gece :))
yok balım, yarınıda bekleyeym eğer o açıklamazsa öyle açıklarızamaa arkadaş endişeli gibi yazmış acaba benim bildiğimden farklı bi anlamımı var acaba bi netten araştıraym
![]()
e ben söyleyiverem gari, arkadaşım senin açıklamanı çok bekledik ama bişey yazmadn kusura bakma artık
arkadaşlar benim bildiğim elinin körü bi hmm cisim adı, hani şu plastik yada ağaçtan sırt kaşımaya yarayan uzun saplı bir yardımcının adıhatta resminide koyayım bi bakim nette varsa
şaşırtıcıdır ki google görsellerde aradım onca resimden sadece biri buna ait onuda itusozluk'ten aldım
Eki Görüntüle 330276
*** arkadaşım eğer başka bir anlamı varsa bilmek isterim![]()
daha neler çğrenicem kimbilir bu siteden ALLAHIM YA
sırt kaşıma aletinin adı elinin körü bir yerde de un eleğinin adını dıttırıbıttırı olduğunu öğrenmiştim![]()