Elini sıkarak şakalaştım ama ?

Megan5612

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
97
45
38
Merhaba

Bugün bir yere iş dolayısıyla yolculuk edecektim.Vedalaşmak için kuzenlere gittim ama erkek kuzenimle elini nedense çok istemsizce samimi sımsıkı sıktım ve inanılmaz mutluydum.Neden bilmiyorum belki de gidişimi çok samimi karşılamasından dolayı veya onun değerini anladığımdan mıdır bilemiyorum.

Sorun şu ki acaba çok yanlış bir şeye sebep oldum mu.
Normalde muhafazakar örtülü bir insanım ve kolay kolay kimseyle el ele tutmam el sıkışmam yakınlık derecesine bakmaksızın.

Çok böyle utandı kedi gibi oldu çok narindi yüzüme hiç bakmadı ve kısık ses ile hoşçakal dedi.

Nasıl bir şeye sebep oldum acaba lütfen yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.

BUndan sonra yanlış anlamaması için ne yapmam gerekir ?

O zaman laf arasında kardeşe bağlayacaksın :) ben aynısını yakın zamanda yaşadım. Hem de sevgilimin kuzenine karşı. Elini sıkarken çok memnun oldum anlamında o elini bıraktı ben bırakmadım saniyelik bir bakışma oldu o an yanlış anladığını düşündüm. Sonraki görüşmemizde ya ellerim kremli telefon kilidini açamadım açar mısın dedim şifremi de öğrendin ama nolcak kardeşiz artik dedim çok mal bi laftı ama o durumdan kurtardi beni:)

Benden hiç beklenmedik bir laf '' KARDEŞ '' demem çok garip kaçabilir.Çünkü hiç bir zaman ben onu terslemedim terslemem de.Çok da kırılgan narin ve koruyucu bir insan.Hani onun samimiyetine karşı böyle şeyler söylersem bir ömür buna takılabilir.Takıntılı da yani..Kesip atıyor çabuk hani bildiğim kadarıyla..Ya bir an çok masum geldi bana uykuluydu yeni kalkmıştı ve gerçekten yanlış bir tepki verdim inşallah farklı şeyler düşünmemiştir ama gerçekten çok utandı şaşırdım yüzüme bakmadı yani garibi ne hissettiğini bilmek isterdim ama soramam da şimdi..Vicdan azabı çekiyorum ya garip oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…