Elini cebine atmayan kaynanası olan var mı??

Yaprakarpay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
20
0
1
Adana
Gezmeye tozmaya parası var anasını satayım düğüne gelince ben oğlumu doktor ettim kendiniz yapın. Reva mı bu kızlar yaa.. Daha yeni mezunuz e yapıcaz biiiizz
Var mı böyle kaynanası olanlar?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gezmeye tozmaya da vermiyor benim ki :)
her şeye yaparız kızım alırız kızım, eee sonra? yok :)

Arkadasim ne zaman dugun dernek icin kendinizi hazir hisedersiniz o zaman yapin dugunu nedir aceleniz daha yeni mezun olmussunuz gezip tozacak tabiki kac yasina gelmis kadin ev kurmak oyle kolaymi 3-5 binle olmuyorl calisin birlikte kurun evinizi kimseye muhtac olmayin

Aynısı bende de var.ah ah yaramı deşdinçeyizi sandkla degilde valizle getiren kaynanam var.almadı sandk:)

2009 dan beri çıkıyoruz 2 yıldır nişanlıyız düğün olacağında 3 yıl olacak. Nişanlım tıpı bitirene kadar ben üstüne master yaptım yani çok bekledik bir de istediğimiz standartlarda düğün yapmak için para biriktirmeyi mi beklicez Allah aşkına? Olmasa dicem ki yok. Var da oğlumuz dr diplomasını astık boynuna gönderdik tribindelet bu da biraz üzücü oluyor.

doktorsa nisanlınız,borc vs .. kendinizde yapabilirsiniz ..
kayınvalideler neden elimizden geleni yapalım diyemezler ki ..
yapmasalarda kafidir değilmi bizim için ..

doktorsa nisanlınız,borc vs .. kendinizde yapabilirsiniz ..
kayınvalideler neden elimizden geleni yapalım diyemezler ki ..
yapmasalarda kafidir değilmi bizim için ..

canım heptende evladından elini ayağını çekemezsinki..ufak tefek alsınlar yinede..he yoksulsa olmaz tabii

canım heptende evladından elini ayağını çekemezsinki..ufak tefek alsınlar yinede..he yoksulsa olmaz tabii

bana deseydi ki; '' elimizden geleni yaparız .. '' hicbirsey istemem ama denmedi ki ..
kocacım saolsun babamlaaaaaa

biz nikah yaptık yinede çok masraf olmuştu..düğün çok pahalıya gelecekse nikah yapın drim..kim güzel bir düğünle evlenmek istemezki ama şartlar önemli....

Tabi ki bekleyeceksiniz kendi ayaklarinizin ustunde durmaniz lazim bir iki esya alinir hediye edilir gonullerinden koparsa ama zorlama ile yaparsaniz siz uzulursunuz kendiniz az ama oz yapin kimseye muhtac olmayin kavga gurultu ayrilirsiniz sen begenicen kv diycek parasini ben veriyorum benim begendigim olacak senin ailen ben onu almam yok bizde adet bu karsi taraf diyecek bizim adetimizde yok disinizi bir yil daha skin para biriktirin kredi cekin yapin dugunu biz oyle yaptik kimsenin soz hakki yok kuru asim kaygisiz basim

bana deseydi ki; '' elimizden geleni yaparız .. '' hicbirsey istemem ama denmedi ki ..
kocacım saolsun babamlaaaaaa

kızkardeşimin kayınvalidesi 350 milyara daire aldı o dayadı döşedi en iyisinden..
kendi kızı iki yıllık evli koltuk takımı almış ona tekrar..
kızkadeşimede evlenirken neler yapmadılarki..b sınıfı beyaz eşya..bulaşık makinesnede gerek yok elinde yıkasın demişler..ayrım yapınca hak geçmiyomu sizce..

Aynen arkadaşlar borç harç yapıcaz yinede söylemesi ayp 2 yıldır harçlıklarımızdan altın biriktirdik. Onlar bile bir kazanç düğün olana kadar bi bu kadar daha birikir maaşa geçtik çünkü inşallah o zaman kolaylaşır diye düşünüyorum. Fakat burada benim takıldığım yaklaşım. Abi hala gümüş mümüş kolye aldı yaaa kafaları yicem nişanlıyız burada biz yaa .. Anneme babama karşı mahçup oluyorum. Ramazan ramazan öffff ((((((( günaha sokmiyim arkadaşlar sizi de amaaaaan (

ayrıma karşıyım .. ona 1 se sanada 1 ...
ama benim herseyimi babam aldı .. esim ..
hicbirsey onların cocugu degilmis gibi el gibi davranmalarına cok üzüldüm ..
babamın aldığı koltuklarda oturuyor,kocamın borcla aldıgı tv izliyor ..
olmayan yapmasa kızmıorum,varken cimrilik hastalıgı olanlara kızıorum ..
evladına bir tv almak cokmu zordu mesela .. olmasa amenna ..

yapan kendine yapar arkadaşım boşver,değer gördüğün kadar değer verirsin..sırası gelir yine gümüş takı nın değeri kada takarsın sende..kızkardeşim öyle yaptı...

canım eşin doktorsa kredi cekin ödersiniz ..
borcsuz olmuyo .. üüzülme kocanı seviosan hersey olur ..

bana ters bunlar evlat arasında ayrımda yapamazsın..kendilerine en pahalı beyaz eşyalar..kız kardeşim içinde elinde yıkasın..hakmı bu..ben senin yerinde olsam mesfeli olurdum..

bana ters bunlar evlat arasında ayrımda yapamazsın..kendilerine en pahalı beyaz eşyalar..kız kardeşim içinde elinde yıkasın..hakmı bu..ben senin yerinde olsam mesfeli olurdum..

kesinlikle hemfikirim cnm ..
o da birinin kızı değilmi ??
mesafeliyimm ..
babama asıgım ..
kocam saolsun ..

evet yardım etmesi gerekir belki ama etmiyorsa da yapcak birşey yok.tercih onun.bu tip kayınvalide örneği çok var çevremde.hatta gelininden bir çeyrek altın esirgeyen bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…