M mavisipek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 6 3 1 24 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #1 bu fotografta kırık çıkık çatlak bişey varmı bakabilirmisiniz?
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.473 548 33 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #2 Doktor görmedi mi? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M mavisipek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 6 3 1 24 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #3 Ne Olumlu oy 0 Olumsuz oy
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 45.077 2 171.473 548 33 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #4 mavisipek .!.: Ne Genişletmek için tıkla... Bence de ne? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.862 1 47.982 748 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #5 yok artık... kk her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor :)) sizce doktor olmayan birisi bu grafiyi yorumlayabilir mi? biz nasıl yorum yapalım ki? bilemedim? Olumlu oy 0 Olumsuz oy
yok artık... kk her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor :)) sizce doktor olmayan birisi bu grafiyi yorumlayabilir mi? biz nasıl yorum yapalım ki? bilemedim?
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.312 1 64.654 548 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #6 Agrinizin nedeni karpal tunel sendromu olabilir Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M mavisipek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 6 3 1 24 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #7 Otrera .!.: yok artık... kk her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor :)) sizce doktor olmayan birisi bu grafiyi yorumlayabilir mi? biz nasıl yorum yapalım ki? bilemedi Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Otrera .!.: yok artık... kk her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor :)) sizce doktor olmayan birisi bu grafiyi yorumlayabilir mi? biz nasıl yorum yapalım ki? bilemedi Genişletmek için tıkla...
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.862 1 47.982 748 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #8 LOTUS0 .!.: Agrinizin nedeni karpal tunel sendromu olabilir Genişletmek için tıkla... bu konu vesilesiyle bir hoşgeldin diyeyim sana da lotuscum :) sana gri hiç yakışmıyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
LOTUS0 .!.: Agrinizin nedeni karpal tunel sendromu olabilir Genişletmek için tıkla... bu konu vesilesiyle bir hoşgeldin diyeyim sana da lotuscum :) sana gri hiç yakışmıyor
M mavisipek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 6 3 1 24 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #9 Otrera .!.: yok artık... kk her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor :)) sizce doktor olmayan birisi bu grafiyi yorumlayabilir mi? biz nasıl yorum yapalım ki? bilemedim? Genişletmek için tıkla... Doğru diyosun ama bi bilen çıkar belki LOTUS0 .!.: Agrinizin nedeni karpal tunel sendromu olabilir Genişletmek için tıkla... Onda şişme oluyomu peki Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Otrera .!.: yok artık... kk her geçen gün beni şaşırtmaya devam ediyor :)) sizce doktor olmayan birisi bu grafiyi yorumlayabilir mi? biz nasıl yorum yapalım ki? bilemedim? Genişletmek için tıkla... Doğru diyosun ama bi bilen çıkar belki LOTUS0 .!.: Agrinizin nedeni karpal tunel sendromu olabilir Genişletmek için tıkla... Onda şişme oluyomu peki
Otrera Nirvana Pro Üye 19 Aralık 2014 5.862 1 47.982 748 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #10 mavisipek .!.: Doğru diyosun ama bi bilen çıkar belki Onda şişme oluyomu peki Genişletmek için tıkla... çok tatlı ve kibarsınız, dayanamadım :) ben doktorum,herhangi bir kırık göremedim,muhtemelen yumuşak doku zedelenmesi yaşadınız. atele aldırıp ağrı kesici kullanın,kendilinden iyileşecektir ,geçmiş olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mavisipek .!.: Doğru diyosun ama bi bilen çıkar belki Onda şişme oluyomu peki Genişletmek için tıkla... çok tatlı ve kibarsınız, dayanamadım :) ben doktorum,herhangi bir kırık göremedim,muhtemelen yumuşak doku zedelenmesi yaşadınız. atele aldırıp ağrı kesici kullanın,kendilinden iyileşecektir ,geçmiş olsun
M mavisipek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 6 3 1 24 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #11 Otrera .!.: çok tatlı ve kibarsınız, dayanamadım :) ben doktorum,herhangi bir kırık göremedim,muhtemelen yumuşak doku zedelenmesi yaşadınız. atele aldırıp ağrı kesici kullanın,kendilinden iyileşecektir ,geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Otrera .!.: çok tatlı ve kibarsınız, dayanamadım :) ben doktorum,herhangi bir kırık göremedim,muhtemelen yumuşak doku zedelenmesi yaşadınız. atele aldırıp ağrı kesici kullanın,kendilinden iyileşecektir ,geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.312 1 64.654 548 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #12 mavisipek .!.: Doğru diyosun ama bi bilen çıkar belki Onda şişme oluyomu peki Genişletmek için tıkla... Parmakta agri oluyor bilekte agri oluyor şişmeyi bilemiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mavisipek .!.: Doğru diyosun ama bi bilen çıkar belki Onda şişme oluyomu peki Genişletmek için tıkla... Parmakta agri oluyor bilekte agri oluyor şişmeyi bilemiyorum
M mavisipek Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 6 3 1 24 5 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #13 LOTUS0 .!.: Parmakta agri oluyor bilekte agri oluyor şişmeyi bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Omzuma kadar çıkan bi ağrı var şuan doktorada gidemiyorum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
LOTUS0 .!.: Parmakta agri oluyor bilekte agri oluyor şişmeyi bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Omzuma kadar çıkan bi ağrı var şuan doktorada gidemiyorum
H hilalmhsush Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2022 34 3 16 23 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisipek #14 mavisipek .!.: Omzuma kadar çıkan bi ağrı var şuan doktorada gidemiyorum Genişletmek için tıkla... Suan aynı durumdayim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
mavisipek .!.: Omzuma kadar çıkan bi ağrı var şuan doktorada gidemiyorum Genişletmek için tıkla... Suan aynı durumdayim