Elinde fazla oksapar olan lutfen bana ulaşin

MeryemElcin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
162
26
26
Kizlar yeni hamile oldugumu ogrendim yuksek derecede kan pihtilasma sorunum var Ben azerbaycanda oturuyorum ve bizim burada ne rapor cikartiyorlar nede devlet igneleri tedaviyi karsilamiyor yada yardimci olmuyor malesef
Ben bu kan pihtilasmasindan oturu 8kez(1ölu dogum 30haftalik,4kurtaj,2kalp durmasi)bebeklerimi kayb ettim malesef su anda doguma kadar oksapar ve progestron kullanmam gerekli esimin kuzeni istanbulda oturuyor o bana ulastirir yardim edecek olan varsa cok duaci olurum
Bizim burada bir adet igne 150tl 1kutu igne 1500tl ve doguma kadar kullanmak cok zor(para yonunden)baska ilaclar da kullaniyorum evde yalniz esim calisiyor bu yuzden bazen yestiriremiyoruz lutfen bana yardimci olun bebegimi de kaybetmeyim

İhtiyacınız devam ediyor mu? Bende vermek isterim ama ilaç bu. Sadece bu yazdığınız konuyla yani doğru olup olmadığını bilmeden vermek mantıklı mı bilemedimsonuçta ilaçların dozu bile kişiye özel

Canim tabiki dr yazdigi ilac yani kullandigim ihlgblerin resmini recetegi bile ata bilirim yani nasil dr kontroluz kullanirim ki bu kadar buyuk kayiplar yasamis birisi olarak

Canim tabiki dr yazdigi ilac yani kullandigim ihlgblerin resmini recetegi bile ata bilirim yani nasil dr kontroluz kullanirim ki bu kadar buyuk kayiplar yasamis birisi olarak
Ben seni çok iyi anlıyorum kardeşim. Ben de kayıplar yaşadım. Kaçlık oksapar kullanıyorsun. Eylülde son kullanma tarihi dolacak oksapar var elimde. Ben de farklı bi şehirdeyim. Size ulaşması nasıl olacak bu ilaçların.

Canim benim esim istanbula gelecek o zamana kadar gecer kullanma tarihi Rabbim ecrini artirsin amin

Kimse yokmu

Ozele yazdim bakarmisin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…