• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimdeki tomurcuklar

cokmutsuzum1234455

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
39
10
38
25
her güneşte el üstüme böyle tomurcuklar çıkıyor ve acayip kaşınıyor, acaba benim ile aynı derdi yaşayan var Mıdır :KK43: geçen sene doktora gitmiştim ama kremler işe yaramadı :KK43:

Eklentiler

• 57D33EF2-7448-4386-9A17-EF702E341259.jpeg
    57D33EF2-7448-4386-9A17-EF702E341259.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 266
Yazları bende de çıkıyordu elimde ayağımda egzama dedi doktor. Alerji testi falan istedi. Bişey çıkmadı ama ben hep kullandığım sabuna kadar dikkat ettim yok denecek kadar azaldı. Bu sene daha bişey yok bakalım

Yazları bende de çıkıyordu elimde ayağımda egzama dedi doktor. Alerji testi falan istedi. Bişey çıkmadı ama ben hep kullandığım sabuna kadar dikkat ettim yok denecek
Yazları bende de çıkıyordu elimde ayağımda egzama dedi doktor. Alerji testi falan istedi. Bişey çıkmadı ama ben hep kullandığım sabuna kadar dikkat ettim yok denecek kadar azaldı. Bu sene daha bişey yok bakalım
Ben de dikkat etsem iyi olacak :( sizinkinin geçmesine çok sevindim ne mutlu size ❤️

her güneşte el üstüme böyle tomurcuklar çıkıyor ve acayip kaşınıyor, acaba benim ile aynı derdi yaşayan var Mıdır :KK43: geçen sene doktora gitmiştim ama kremler işe yaramadı :KK43:
Bu ben🤭 gunese cikinca kollarim resmen komple kabarip sinek isirmis gibi kasiniyor. Gunes alerjisi. Belki gunes kremi cozum olur ama hic kullanip denemedim

Back