• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimde uyuşma başladı

umay1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba

işim gereği günde 8 9 saat bilgisayar başında oturuyorum. son 1 haftadır sağ elimde uyuşma başladı.. bazende gözüm seyiriyor.. bu durum normalmi???

bir doktora gözükmen de fayda var bende de oluyordu gittim doktora çok fazla yorgunluk uykusuzluk ve stresten oluyormuş ama ilerlemesi beyinsel olarak zarara yol açabilirmiş baş arısı başlayacak biraz daha doktora gözükmessen.

Sinir sıkışması da uyuşma yapıyor bende senın gıb masa başı calışıyorum doktora gıttım sol dirseğimde sinir sıkışması varmıs amelıyat olmam gerekiyor ama ben erteliyorum

Bende de var.Üstelik göz ve baş ağrısı da var.Doktoru sürekli erteliyorum bakalım nereye kadar.Bayanlarda sinir sıkışması çok oluyormuş

arkadaşlar merhaba

işim gereği günde 8 9 saat bilgisayar başında oturuyorum. son 1 haftadır sağ elimde uyuşma başladı.. bazende gözüm seyiriyor.. bu durum normalmi???
normal...bilgisayarın yan etkileri bunlar..doktor demişti..

Merhaba bende yanflüt hocalığı yapıyorum ve kaç gündür sağ elim aşırı derecede uyuşuk geceleri bilerek hareket ettiriyorum soğuk gelmesini sağlıyorum çarşafın altına soğuk hellerde koyuyorum hareketlilik veriyorum aksi taktirde uyuşuk bir şekilde devam ediyor. Ve bir teyzemin sol kolunda sinir sıkışmasından açık ameliyat oldu, diğer teyzem boyun fıtığı. Internette okudum sol kol kalp sağ kol boyun fıtığı belirtisiymiş her iki tarafa bağlı olan damar ve sinir yolları farklıymış doktora gitmeye de korkuyorum birşey çıkacak diye :(

mrb annemde de uyusma olmustu sinir sıkısması dediler operasyon gecirdi. biraz faydası oldu. dr a gidin bence

inşalh düşündüğüm şey değildr. bunu sebebi sinir sıkışması oldugu içindir. bu da sende fıtık başlangıcı olab,ilir..

Back