Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir doktora gözükmen de fayda var bende de oluyordu gittim doktora çok fazla yorgunluk uykusuzluk ve stresten oluyormuş ama ilerlemesi beyinsel olarak zarara yol açabilirmiş baş arısı başlayacak biraz daha doktora gözükmessen.
Sinir sıkışması da uyuşma yapıyor bende senın gıb masa başı calışıyorum doktora gıttım sol dirseğimde sinir sıkışması varmıs amelıyat olmam gerekiyor ama ben erteliyorum
Merhaba bende yanflüt hocalığı yapıyorum ve kaç gündür sağ elim aşırı derecede uyuşuk geceleri bilerek hareket ettiriyorum soğuk gelmesini sağlıyorum çarşafın altına soğuk hellerde koyuyorum hareketlilik veriyorum aksi taktirde uyuşuk bir şekilde devam ediyor. Ve bir teyzemin sol kolunda sinir sıkışmasından açık ameliyat oldu, diğer teyzem boyun fıtığı. Internette okudum sol kol kalp sağ kol boyun fıtığı belirtisiymiş her iki tarafa bağlı olan damar ve sinir yolları farklıymış doktora gitmeye de korkuyorum birşey çıkacak diye