anladım son fiyat diyorsunuz verseydiniz hemen ödeme yapıp alıcaktık eşimle.ben toplu olarakta aslında düşünüyorum kıyafet ve daha oyuncak varsa aslında bakabilirim
ben yürüteç i 160 tl aldım yaramaz topları 60 tl zaten çok uyguna veriyorum piller içinde çalışır durumda tabiki de size fiyat uymuyor sanırım bir araştırın yürüteç i müzikli oyuncaksız 70 tl satıyorlar bir araştır istersen
doğrudur bende araştırdım,evet verebileceğim fiyat bu çünkü sizin verdiğiniz fiyat artı kargo bütçemi aşıyor,dediğim gibi elinizde kıyafetlerde olsaydı ya da başka oyuncaklar toplu almak isterdim ki kargo değsin.neyse size de benim verdiğim fiyat uymuyor sanırım,bende sizi zorlamak istemem
cnm ortak noktayı bulamadık seninle sen nerede oturuyorsun ki ben kıyafetleri hep verdim veriyorum elimde çok oyuncak var ama onları şimdilik vermeyi düşünmedim ben bir bakayım sakladığım yere buraya yazarım
oyuncak ve yürüteç düşünüyordum sizden almayı kıyafet de olsa olurdu ben sakaryada oturuyorum bebeğim şu an 6 aylık 1-2 yaş arası kıyafet de bakıyordum ama yürüteç zamanı geliyor olsaydı iyi olurdu