Bebek İkinci El elimde temiz kullanılmış eşyalar var beşik mama sandalyesi vs

playskool tam olarak çalışıyor mu pilleri de dahil mi peki cnm.ortada buluşalım 90 artı kargo benden

ben yürüteç i 160 tl aldım yaramaz topları 60 tl zaten çok uyguna veriyorum piller içinde çalışır durumda tabiki de size fiyat uymuyor sanırım bir araştırın yürüteç i müzikli oyuncaksız 70 tl satıyorlar bir araştır istersen

doğrudur bende araştırdım,evet verebileceğim fiyat bu çünkü sizin verdiğiniz fiyat artı kargo bütçemi aşıyor,dediğim gibi elinizde kıyafetlerde olsaydı ya da başka oyuncaklar toplu almak isterdim ki kargo değsin.neyse size de benim verdiğim fiyat uymuyor sanırım,bende sizi zorlamak istemem

cnm ortak noktayı bulamadık seninle sen nerede oturuyorsun ki ben kıyafetleri hep verdim veriyorum elimde çok oyuncak var ama onları şimdilik vermeyi düşünmedim ben bir bakayım sakladığım yere buraya yazarım

oyuncak ve yürüteç düşünüyordum sizden almayı kıyafet de olsa olurdu ben sakaryada oturuyorum bebeğim şu an 6 aylık 1-2 yaş arası kıyafet de bakıyordum ama yürüteç zamanı geliyor olsaydı iyi olurdu

90 hayırlı olsun kargoda tutar cnm en az 30 al hayrını gör de bana kısmet olsun artık:) bir de yaramaz top ve yürüteç fiyatı değil mi bu ?ikisi mi?

bebek sekeri biskletli sepet +kapı süsü+bebek pastası+ilklerim+bebek dinleme cihazı için tek ve toplam fiyatları en son nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…