• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El elimde temiz kullanılmış eşyalar var beşik mama sandalyesi vs

beşik yan yastık emzirme yastığı 350

kanguru 45

mama sandalyesi 50

dönence 70

ana kucağı 80

yürüteç 100

ilklerim kitabı karında bebek dinleme cihazı 30

yaramaz toplar 40

hepsinin son fiyatıdır sormayınız lütfen alıcılar çok memnun kalacaklar hepsi temiz kullanıldı

mama sandalyesi 50

canım merhaba mama sandalyesini almak istiyorum fakat ben ankaradayım eğer kargo dahil 50 tl ye vermek istersen bana mesaj at hemen alayım...

bu arada ist beylikdüzünde oturuyorum kargo alıcıya ait

Canım merhaba bende ist.'da oturuyorum mama sandalyesi ve yaramaz toplarla ilgileniyorum elden teslim alabilirim sana uyarsa yanlız bir sorum olacak yaramaz topların toplarının sayısı tam mı? eksik oldugunda çalışmadığını duydum....

Son düzenleme:
tabi elden gelip alabilirsin hem ürünleri görmüş olursun toplar tam olmadığın da çalışıyor 4 tanesi var 1 tanesi yok mama sandalyesinin biryerinde kırık var ama sorun yaratmıyor ben yalan söylemem neyse o sonuçta kullanacaksınız

tabi elden gelip alabilirsin hem ürünleri görmüş olursun toplar tam olmadığın da çalışıyor 4 tanesi var 1 tanesi yok mama sandalyesinin biryerinde kırık var ama sorun yaratmıyor ben yalan söylemem neyse o sonuçta kullanacaksınız

Yalan söylediğinizi düşünmedim aklınıza yanlış bişey gelmesin sordum sadace öyle bişey duymuştum öncesinde , eşimede akşam göstericem dün fırsat olmadı konuşmaya onunda içine sinerse tekrar yazıcam size nasıl teslim alacağımızı konuşuruz.

ayyy yok size diye yazmadım yani kimsenin aklına bişey gelmesin sonuçta 2.el yani ama emin olun güzel kullanıldı haberleşiriz istediğiniz gibi teslim alabilirsiniz

canım mama sandalyesi için senden cevap bekliyorum hayırlısıyla alırız inşallah bi de kırıgı nerde foto yükleyebilir misin acaba

bebek dinleme cıhazı cekiş mesafesi falan ne kadardır nasıl kullanılıyor bilgi verebilirmisin
kanguruyu sormuştum size cevap verdiniz teşekkürler ama tavsiye etmiyorlar pek sizce

hamileliğinde göbeğine koyup dinliyorsun bebeğin hareketlerini bu şekilde kanguru ben kullandım çok işime yaradı özellikle alışveriş yaparken o yüzden hiç pişman olmadım yani

sana msj atıyorum canım ama msj kutun dolmuş temizlersen ciddi alıcıyım 05073416068 çağrı yaparsan ararım

ürünlerin fiyatını indirdim arkadaşlar ciddi alıcılara taşınıyorum çünkü beşik 250 tl emzirme ve yan yastığı 20 tl mama sandalyesi 45 tl yürüteç 80 tl yaramaz toplar 35 tl kanguru 35 tl dönence 65 tl ana kucağı 50 tl mama ısıtıcı tefal marka 35 tl bu fiyatları kaçırmayın derim ist beylikdüzündeyim kargo alıcıdan

Back