- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii kullanabilirsiniz onlar steril ortamlarda üretiliyor. Ben burdan 2 arkadaştan aldım. Her zaman dualarımdalar Allah ikisinden de razı olsun inşallah. Onların sayesinde 150 kişiye yolladım. Biri kafkas kefiriydi diğeri değil demişti sanırım o da sizin dediğiniz gibi üniversite üretimiydi. Ama ikiside çok lezzetli ve güzeldi. Çokta güzel çoğaldılar.sütle mayalanıyor zaten mayaladıkça çoğalıyor özel bir yöntemi yok.Merhaba , kefir mayasini ilk kez duydum
Nasil uretiyorsunuz? Nerden bulunur?
Nette arastirdim biraz burdan gorunce universitede uretilenleri kullanin diyorlar
Evde yapılanla market her zaman farklı tabi her üründe olduğu gibi :) Evet karnabahar gibi. Süte atıyoruz ertesi günü yoğurt kıvamında oluyor. Süzüp mayayı alıyoruz yine sütün içine atıyoruz. Zamanla büyüyor çoğalıyor.Ben hazir kefir içerdjm hep, bilmiyordum boyle evde yapılabildigini bugun sizin konunuz sayesinde biraz araştırdım, marketlerde hazir olanlarak satilanlarin yararlari cok azmış.. kefir mayasi karnibahar gibi, bunu süte nasil mayaliyorsunuz? Sivi halde kefir olmasi icin?
Orda birçok kişi var yardımcı olacak. Bence siparişi iptal edin( siz bilirsiniz de tabi) fakülte veya diğeri farketmez de orda paylaşan çok.Bende bugun gittigidiyor dan erciyes kefir mayasi siparis verdim 15 tl ye .yanlis mi yaptim acaba ziraat fakultesinden mi alsaydim.facebooktaki kefir kardesliginden biri gonderecekti gonderemedigi icin netten siparis verdim
Benimkiler daha buyumediler 2.kez mayaladigim icinElinizde hala kefir var mı acaba? Uzun zaman mayaladım bir küçük kavanoz büyüttüm ancak tatile giderken dondurmayı unuttuğum için maalesef öldüler.
Benimkiler daha buyumediler 2.kez mayaladigim icin[/QUOTE
Yeterince büyüyünce paylaşmak ister misiniz? Ben sağlıklı beslenmis kefir arıyorum. Uzun zaman içtim çok faydasını gördüm.
Arkadaşlar şu an İstanbul'dayım. Teyzeme verdiğim kefirler baya çoğalmış. Dağıtmak için bir kısmını alacağım. Zaman veremiyorum. Hamileyim birde oğlum var o da küçük. Adres atarsanız özelden evime döndüğümde ilk fırsatta kargo yapabilirim.
Tabiki büyük bir memnuniyetle :) ama dediğim gibi ayın 20sinde evime dönücem zaman veremiyorum ne zaman yollarım. Fakat İstanbul'da iseniz dönmeden elden de verebilirim ayarlayabilirsek.Ben talibim. Eğer paylasirsaniz çok memnun olurum.
Tabiki büyük bir memnuniyetle :) ama dediğim gibi ayın 20sinde evime dönücem zaman veremiyorum ne zaman yollarım. Fakat İstanbul'da iseniz dönmeden elden de verebilirim ayarlayabilirsek.
Arkadaşlar şu an İstanbul'dayım. Teyzeme verdiğim kefirler baya çoğalmış. Dağıtmak için bir kısmını alacağım. Zaman veremiyorum. Hamileyim birde oğlum var o da küçük. Adres atarsanız özelden evime döndüğümde ilk fırsatta kargo yapabilirim.
Merhaba benim annem rahatsız. Kefir arıyorum cok uzun zamandır . tedavi sırasında ilgilenemediğimiz için mayamız öldü. Eğer varsa gönderebilirseniz çok sevinirim. ihtiyacımız var.