Arkadaşlar elimde 12 kişiye yetecek kadar kefir mayası var. Kahramanmaraş dayım isteyen olursa ücretsiz paylaşmak istiyorum.
Merhaba çok ihtiyacım vardı böyle birşeye yalnız mersindeyim gönderseniz karşı ödemeli kargo olarak olur mu

Şimdilik bitti maalesef. Tekrar çoğalınca yazarım.

3-5 kişilik yok ama 1 kişi olabilir sanırım.
Merhaba benimde ihtiyacım var mayaya ama sanırım bana yok

Marketlerde satilanlari maya olarak kullanabilir miyim siz biliyor musunuz yardım edebilir misiniz bana

Merhaba benimde ihtiyacım var mayaya ama sanırım bana yok

Marketlerde satilanlari maya olarak kullanabilir miyim siz biliyor musunuz yardım edebilir misiniz bana
Canım geçen buzluğa kendime yaptığım yedeği çıkarıp böldüm kaç tane çıktı hatırlamıyorum. Sen özelden adres telefon yaz. Şimdi olmasa bile çoğalınca gönderirim mutlaka. Marketlerdekini ben kullanmadım kullanmam da. Çünkü markette satılıyor :)) güvenmem yani.

Teşekkürler canım çok sağol hemen gonderiyorum

Merhaba,

Ben de kefir mayası arıyorum İstanbuldayım.
Dün süt satan bir amcaya sordum birisine sorup dönecek bana cuma günü en geç ama eğer bulamazsam benim için de çoğaltabilir misiniz? Cuma günü iletişim kursak sizinle?

Çok özür dilerim şimdi gördüm. Hala arıyor musnuz?

merhaba
kefir mayası arıyorum var mıdır hala elinizde
44 tane vardı valla o kadar çoktu bu gün sonunu verdim. Geçen haftadan sözleşmiştik. 1-2 haftayı bulmaz büyüyor ayarlarım isterseniz.

iyi akşamlar mayanız varsa benim için de ayırabilir misiniz? bulmak çok zor oluyor nedense mandıralarda bile olmuyor

iyi akşamlar mayanız varsa benim için de ayırabilir misiniz? bulmak çok zor oluyor nedense mandıralarda bile olmuyor
Yeni ev taşıdım tam yerleşemedim elimde var ama bir yerleşeyim kargoda uzak bana bekleyebilirseniz gönderirim.

Başka isteyen varsa ve bekleyebilirse gönderebilirim.

Çok teşekkür ederim ne zaman gönderebilecek olursanız adres gönderirim. Şuna memlekete geldim o yüzden nerede olursam oranın adresini veririm istediğiniz zaman. Ev yerleştirmede de kolay gelsin :)

Çok teşekkür ederim ne zaman gönderebilecek olursanız adres gönderirim. Şuna memlekete geldim o yüzden nerede olursam oranın adresini veririm istediğiniz zaman. Ev yerleştirmede de kolay gelsin :)
Önümüzdeki hafta içi Pazartesi salı gibi gönderebilirim sanırım.

Göndericem dedim ama çıkamıcam sanırım dışarı. Hamileyim kargo biraz uzak tansiyonum düşüyor. Facebook'ta kefir kardeşliği grubu var bir bakın isterseniz. Bulamazsanız yine bi şekilde ayarlamaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…