Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

hazır yılbaşı geliyoken iyi bir hediye olabilir diye düşündüm kutusunda alındıgı gibi duruyor abim almıştı ilginçlikler dükkanından sevgilisine götürmek kısmet olmadı kaldı öyle 30-35 civarı bişeye almıştık 10tlye veriyorum

Teşekkür ederim canım, zahmet çıkardım sana.

Mesaj atamıyorum, özel mesaj kutun dolmuş olabilir mi. Bi kontrol eder misin canım.

ne demek büyük zevktiii.. senin mesaj kutun dolu canım benim değil bi sil istersen

canım lacivert kırmızı elbise 36-38 beden olan ( boyu nekadar acaba uzunmu diz üstümü diye merak ettim göremedimde
kırmızı taşlı tişortünü almak istiyorum

canım lacivert kırmızı elbise 36-38 beden olan ( boyu nekadar acaba uzunmu diz üstümü diye merak ettim göremedimde
kırmızı taşlı tişortünü almak istiyorum

canım ölçtüm şimdi 90 elbisenin boyu. ben 1.70 boyundayım dizimin iki parmak falan üstünde. etiketi üstünde o ürünün sıfırdır. kırmızı elbise senindir o zaman özelden konuşalım istersen.

gri içi leoparlı yelek, siyah arkası transparan ince ceket, siyah kaşe kaban, siyah trençkot satılmıştır arkadaşlar

ürünler temizdir arkadaşlar ışıktan dolayı renkler problemli gözüküyor. sevgilerr

gri 40 beden de dahil olur. kolları lastikli. omza inebiliyor. hiç giyilmedi 7 lira

siyah üst tarafı dekolteli yırtık kesim. alttan straplezle veya sade olarakta giyilebilir. 1 kez giyildi. üst bedenlere kadar olur salaş kesim 7 lira

siyah elbise. hiç giyilmedi. kalın kumaşı. 38 bedene kadar olur. 7 lira

kül rengi tunik. 40 beden de dahil olur. hiç giyilmedi. 7 lira

alttan bağlamalı. hiç giyilmedi. 38 bedene kadar olur. 7 lira

38 bedene kadar olur. kot gömlek tarzı. hiç giyilmedi. 7 lira

40 beden de dahil olur. kolları yamalı. hiç giyilmedi. 7 lira

kot gömlek tarzı. hiç giyilmedi. 38 bedene kadar olur. 7 lira

standart. inci işlemeli boyun kısmı. hiç giyilmedi rambo. 5 lira

transparan. 40 beden de dahil olur. hiç giyilmedi 5 lira

alttan bağlamalı. 38 bedene kadar olur. hiç giyilmedi 7 lira

alttan bağlamalı 38 bedene kadar olur. hiç giyilmedi. 7 lira

transparan. 40 beden de dahil olur. hiç giyilmedi 7 lira

arkası dantelli transparan. 40 beden de dahil olur. önü kısa arkası uzun. hiç giyilmedi. 7 lira

dantelli transparan. yaka kısmı kot detay. 40 beden de dahil olur. hiç giyilmedi 7 lira

mavi kırışık model. yarasa kol. kollarında dore taş detaylı. 40 beden de dahil olur. hiç giiylmedi 7 lira

yaka detaylı. 40 beden de dahil olur. hiç giyilmedi 7 lira

Siyah çizgili elbise var birde siyah üstüne desenli 40 bedene olursa bana ayırırmısın ?
Özelden yazamıyorum

siyah beyaz çizgili elbiseyi diyosunuz sanırım. diğer dediğinizi anlamadım. ayırrım tabi detaylı yazarsanız

beyaz cekette satıldı arkadaşlar. kalanlardan istediğiniz olursa özelden iletişime geçebiliriz. sevgiler

Canım teşekkür ederim emanetlerim geldi

Arkadaşlar güvenle alabilirsiniz, hepsi sıfır ve tertemiz geldi. Özellikle trençkot ve kaşe kaban hakkında tereddütlerim vardı ama kesinlikle tavsiye ederim

Canım teşekkür ederim emanetlerim geldi

Arkadaşlar güvenle alabilirsiniz, hepsi sıfır ve tertemiz geldi. Özellikle trençkot ve kaşe kaban hakkında tereddütlerim vardı ama kesinlikle tavsiye ederim

canım beniiim senle tanışmakta büyük zevkti begenmene sevindim güle güle kullan. anlayışın içinde ayrıca teşekkür ederim sevgilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…