Elimde kalanlarla 44. sayfa büyük indirimler yetişen alıyor :)/satılmıştır..

özelden veya konudan ürün soran arkadaşlar olumlu olumsuz dönüş yaparsanız çok sevinicem çünkü soranlar oluyor ismi kaybediyorum bazen sonra da satılmış olunca sorun yaşıyorum teşekkürler

özelden veya konudan ürün soran arkadaşlar olumlu olumsuz dönüş yaparsanız çok sevinicem çünkü soranlar oluyor ismi kaybediyorum bazen sonra da satılmış olunca sorun yaşıyorum teşekkürler

canım benim ürünleri yarın gönder siyah kolları leopar trenchcoat ve siyah beyaz ve yeşil gömlek...ya bi de elinde hiç tayt yok mu

siyah tulum 36-38 beden basen ve göbek yoksa 40ada olur fiyat 10 tl kullanmadım hiç

canımcım hediye ürün için sayfana daldım çıkamadım uygun fiyatlı ürünlere baktım daha çok.pahalıları satarsın diye:)bi kaç şey ekliyorum hangilerinin satılmadığını sölersen ona göre söyliyim canım

Eklentiler

• $34.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 78
  • $35.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 79
  • $36.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 58
  • $37.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 60
  • $39.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $40.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 41
cnm ben 36yım basen göbek yok 47 kiloyum kaç kilosun sen olurmu bana 40 bedene olur deyince tereddüt ettim

canım ben 50 kiloyum üzerimdeki halini ekledim zaten ona bak öyle duruyor. gögüs kısmı lastikli oldugu için 40bedene de olur dedim ve alt taraflar zaten bol o yüzden

1ve 6 duruyor canım diğerleri satıldı

canım ben 50 kiloyum üzerimdeki halini ekledim zaten ona bak öyle duruyor. gögüs kısmı lastikli oldugu için 40bedene de olur dedim ve alt taraflar zaten bol o yüzden

1ve 6 duruyor canım diğerleri satıldı

o halde treccoat siyah beyaz,yeşil bluzun yanına 6.grili beyazlı gömleği ekleyiver canm tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…