Bebek İkinci El elimde kalanları bir başlıkta topladım. kaçırmayın çok ucuzzz

tamam cnm yarın kargo yapcam sana,ikimiz de kargolarımızı kendimiz ödücez ok

ben kargoyu ödeyemem ama geçen sefer de ben ödedim bu sefer de ödersem benim ne kazancım olacak. kusura bakmayın. iki kargoyu da siz karşılarsanız gönderebilirim.

ben kargoyu ödeyemem ama geçen sefer de ben ödedim bu sefer de ödersem benim ne kazancım olacak. kusura bakmayın. iki kargoyu da siz karşılarsanız gönderebilirim.

iyi tama o zaman kapıda ödeme olmasın,ben pttden hesap no ver öyle yatırayım,inş yarın kalabalık değildir ptt..ha güvenemem dersen önce paranıo yatırırım sonra kargo yaparsın.

canım adresin bende var,sakladım....biliyo musun kargon içiçe girmiş 2 poşetlen geldi,alttaki kırmızı,üstteki siyahtı,ayrıca ptt nin o poşetin içinde gelmedi,normal mi bu,bilgin var mı?

paket büyük olduğu için iyice bantladı görevli. normalmiş yani.

paket büyük olduğu için iyice bantladı görevli. normalmiş yani.

tamam ben de şimdi paketledim öğleden sonra kargoluyorum ödemesini yaparak...meraketme fiyatlarını defalarca kontrol edip koydum,hırkayı da koydum,dedim ya ondan çok var bende,hem de aynısı da var,sadece düğmeleri mavi,diğerleri küçük geldi ama hepsi güzel,özellikle tulumlardan çok memnun kaldık,bugün kontrole kadife tulumumuzla gittik,çok yakıştı maşallah,teşekkür ederiz,fiyatlar da oldukça uygunmuş gerçekten

güle güle kullanın inş. ben teşekkür ederim. ben ancak yarın kargoya verebilceğim sizin ürünleri büyük ihtimal çarşamba elinizde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…