Bebek İkinci El Elimde kalanlar-kitap,yorgan,telsiz,oyuncak vs.

oğlum bugün kutuyu görünce ağlayarak bakıcıya açtırıp kurdurmuş arabayı
bakıcı alt ayaklık kısmını takmamış bir de alt kısımda ayak koyma yeri var
merak edenler varsa kurulmuş hali şu şekilde

Son düzenleme:
mrhb yorgan biçiminde uyku tulumu, oyun halısı, sevi bebe emzirme minderini biraz indirim yaparsanız almak istiyorum siz ıspartadasınız sanırım bende ıspartadayım elden teslim alabilirim

mrhb yorgan biçiminde uyku tulumu, oyun halısı, sevi bebe emzirme minderini biraz indirim yaparsanız almak istiyorum siz ıspartadasınız sanırım bende ıspartadayım elden teslim alabilirim
evet ıspartadayım elden teslim alırsanız daha iyi olur görerek alırsınız memnuniyetsizlik olmaz sonra
fiyatları zaten makul tuttum 80tutuyor kargo da ödemeyeceksiniz zaten 75 yapayım madem

tamam canım anlaştık:) hem bende görmüş olurum özelden msj atamıyorum mail adresini ver detayları orda konuşalım istersen

merhaba beşiğin fotosunu yollar mısınız b]

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürünler de varmış unutmuşum eklemeyi

ergo baby sırt çantası
çoklu gözleri kullanım kolaylığı sağlıyor boyut olarak da ideal büyüklükte ne çok büyük ne çok küçük
bir kere makinada yıkadım belli bile olmayacak derecede renk atması oldu
fiyatı 20tl (piyasada 85tl indirimli 65tl araştırabilirsiniz)

orjinalinin fotosunu çektim ama yüklemedi boyutu büyük geldi galiba beyaz olanın aynısından
fiyatı 7tl

Merhaba, beşiğin resimlerini rica etsem banada özelden atabilirmisiniz, kargo nekadar tutar acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
telsiz satıldı mı acaba? satılmadıysa fiyat son mudur? kargo nekadar tutar? nekadar kullandınız çalışırken cızırtı yapıyor mu? cevaplarsanız sevinirim:)

telsiz satıldı mı acaba? satılmadıysa fiyat son mudur? kargo nekadar tutar? nekadar kullandınız çalışırken cızırtı yapıyor mu? cevaplarsanız sevinirim:)

telsiz duruyor fiyat olarak sıfırının yarısını belirledim son fiyat o yüzden kargo 6,5tl tutar ben bikaç kez kullandım odalar yakın olunca ihtiyaç olmadı hiç cızırtı yapmıyor çalışırken merak ediyorsanız uygun zamanda video çekip gösterebilirim çalıştığını :)

sevi bebe anne bebek minderi
uğur böcekli yorgan biçiminde uyku tulumu
oyun halısı
satıldı

kalan ürünlerden ilk arabamı satmaktan vazgeçtim

onun dışındaki ürünler satıştadır

oyun halısı
chicco salyangoz battaniye
fisher price anahtarlık
ikea peluş ayı
satıldı

toddler marka anatomik ilk adım ayakkabısı
aynı numara bir adet daha ilk adımımız olduğundan çok az kullanıldı 25tl

beşik için de anlaştık satıldı diyebiliriz

oyun halısı
chicco salyangoz battaniye
fisher price anahtarlık
ikea peluş ayı
satıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…