Bebek İkinci El Elimde kalanlar-kitap,yorgan,telsiz,oyuncak vs.

utopya06

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
16.912
27
408
Ankara
Eki Görüntüle 866490
bizim ülkemizde kitaba ve okumaya çok değer verilmez açıkçası alıcı çıkacağını da düşünmüyorum ama ben okudum hepsini çok da faydalandım belki benim gibi bir meraklı çıkar, piyasa fiyatlarını lütfen araştırın, ilk 2 kitap 10ar tl,3-4 20şer tl ve son kitap 8 tl

crystal baby dandini otomatik sallanan beşik sıfırı 150 tl 1-2 ay kullandık maks. 60 tlye satıyorum,bu bizdeki değil tabi bizdeki bunun aynısı ama dileyene foto çekerim

Crystal Baby Dandini Elektrikli ve Pilli Sallanan Beşik

Elektrik ve pille çalışabilen sallama özelliği
Cibinlik kumaşlı tente
3 kademeli hız ayarlı
12 farklı müzİkli ve ışıklı
Net ağırlık. 8,8 kg
Brüt ağırlık: 9,8 kg
Kapalı koli ebatları: 51 x 13 x 93,5

ride on car araba, ürün hediye geldi kutusundan bir kere çıkarıp kurup tekrar bozup kutusuna koyduk bizde bir benzeri olduğundan, merakımdan baktım 89tl ürünün fiyatı, emniyet kemeri var takılıp çıkarilabilir itme sapı,yine takıp çıkarılabilir ayak koyma yeri,direksiyonu kornası vs mevcut çocuğunuzun severek kullanacağı bir ürün fiyatı 35 tl

sevi bebe çok fonksiyonlu anne bebek minderi
ürünün birden çok fonksiyonu vardır
emzirme yastığı olarak bebeği 3 tarafından sıkıca sarar (geceleri yorgunluktan uyuyakaldığımda bebeğimi düşürme tehlikesi yaşamadım aynı zamanda çok rahat emzirme olanağı sağlıyor)
hamile yatış yastığı olarak hamilelikte büyüyen karnınızla rahat bir uyku uyumanızı sağlıyor
bebeğinizi yüzükoyun veya sırtüstü yatırabiliyorsunuz
daha önemlisi bebeğiniz destekli oturma döneminde 3 hatta baş kısmındaki oyuncak kısmıyla beraber 4 yandan koruma sağlıyor ve bebeğinizin daha kolay desteksiz oturmasına olanak veriyor
kısacası ben ürünü aldığıma hiç ama hiç pişman olmadım alıp da çoook severek kullandığım bir ürün
piyasada şu an 70tl
bizimkinde inek kısmında hafif bir sökük var çok kolay dikilebilir kılıfı çıkarılıp çamaşır makinasında yıkanabiliyor inek kısmı da bebeğiniz için vazgeçilmez bir oyuncak
ürünü 30 tl den satıyorum

Eklentiler

• $Crystal-Baby-Dandini-Otomatik-Sallanir-Besik__94286549_0.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 137

ürün az kullanıldı amerikadan hediye olarak geldi katlandığında fotoğraftaki gibi çantahalini alıyor
alt tabandaki maymunun kulakları hışırtılı
oyun barında üç oyuncak asılı birisi ayna birisi çıngıraklı zebra birinin de ucunda dişlik var çekince müzik çalıyor
ilgilenenlere detaylı fotosunu da çekebilirim
ürün bedeli 30tl

weewell bebek telsizi çalışır durumda az kullanıldı 60 tl

emzirme yastığı 7 tl

mustela pişik kremi, hiç kullanılmadı ve kesinlikle orjinal 4 tane aldığım için kullanmaya fırsat kalmadı 20 tl

yorgan biçiminde uyku tulumu
urun komple fermuarlidir yan fermuarlarini acarak oyun mati veya yorgan olarak kullanilabilir fermuarini cekerseniz uyku tulumudur
urun fotografini su an ekleyemiyorum
ugur bocegi seklinde yastigiyla beraber urunun bedeli 20tldir

bebek yorganı isim dünyası markalı yumuşacık 70*100 boyutunda 15 tl

kundak battaniye, kalın tam kışlık 15 tl

dönencemizin döndürme aparatının kopçasını oğlum kırdı o yüzden dönen bişey olarak değil bebeğinizi beşikte oyalamak için kullanacaksanız alabilirsiniz, ben yan taraftaki ikea dönenceyi asarak çok kullandım
dönence 15 tl,ikea dönence 10 tl

mycey kundak, kendim kundakladığımda kollarını rahatça çıkarıyordu bu süper oldu bize 8 tl

bunlar da elimizde kalan son oyuncaklarımız

chicco salyangoz battaniye- boyutları küçük bir kısmında hışırdayan poşet sesi ucunda da dişlik var- 9 TL
fisher price anahtarlık - anahtarlar üzerinde çeşitli fonksiyonlar mevcut fotolarını ekledim - 8 TL
ikea peluş ayı ve ikea peluş çıngırak- 2 şer TL
tiny love çiçek çıngırak dişlik- çiçek kısmı hışırtılı alt kısmı dişlik, diğer tarafta da çıngırak var bebeklerin kavrayabilmesi için özel geliştirilmiş- 10 TL

merhaba arabanın pedalları varmı sadece ebeveyn kontrollü mü?

hayır pedalı yok
zaten bu tarz arabaları incelerseniz hiçbirinde pedal yok
ayak basma aparatını çıkarırsanız bebeğiniz ayaklarıyla kendini ittiriyor kas gelişimi için de çokfaydalı
bizde de emsali bir ürün olduğundan kullanarak yorum yapıyorum

bizim evimiz çok küçük olduğu için ev içi alamıyorum malesef yazın kızım 1.5 yaşında olucak pedallı ve ebeveyn kontrollü birşey bulsam iyi olur gibime geliyor..yinede bi düşüniyim fiyat çok uygunmuş..

oğlum 17 aylık emsal bişeyi hem ev hem dışarda kullanıyoruz ama sadece dışarda kullanacaksanız panda bisikletler gibi bişey size daha uygun olacaktır
fiyatını kargo bedelini de düşünerek ucuz tuttum

oğlum 17 aylık emsal bişeyi hem ev hem dışarda kullanıyoruz ama sadece dışarda kullanacaksanız panda bisikletler gibi bişey size daha uygun olacaktır
fiyatını kargo bedelini de düşünerek ucuz tuttum

bende onları düşünüyorum ama bu daha güzel göründü gözüme o yuzden pedalı varmı diye sordum yaza kdar pedal çevirebilir hale gelirmi onuda düşümek lazım tabi:) siz oğlunuzdan bilirsiniz pedallı kullanabilirmi şimdi? bebek arabasından çabuk sıkılıyor çünkü yaza parka falan giderken ebeveyn kontrollü bir bisiklet lazım bence..

her bebeğin gelişimi farklı net bişey söylemek zor tabi ama benim oğlum pedal çeviremez
açıkçası 2 yaşına kadar en az çevirebileceklerini de sanmıyorum
biz de şu an bizdekini parka gitmek için kullanıyoruz yollarımız düz olduğundan sıkıntı yaşamadık
ama açıkçası yollarınız engebeliyse rahat kullanamayabilirsiniz neticede tekerlekleri dışarısı için yapılmamış (tüm yorumlarımı bizdeki model için yapıyorum)

hıımm yollar çok engebeli hemdee... neyse ben daha fazla oyalamıyım sizi yazın duruma göre alalım o zaman.. ama arabanızı çok beğendim inşallah kısa zamanda satarsınız fiyatı çok iyi çünkü..çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..elbiselerde çok tatlı ama cinsiyet uygun değil:) iyi geceler tekrar teşekkür ederim..

rica ederim ne demek
ürünü sattıktan sonra da memnun kalınsın istiyorum o nedenle olumlu olumsuz herşeyini yazıyorum
kısmet artık satılmazsa biz de bunu da açar bunu evde diğerini dışarda kullanırız :)

en iyisini yapıyorsunuz böyle sorduğu sorulara yeterli cevabı alınca insanın daha çok içine siniyor aldıkları sonuçta görmeden alıyoruz.. umarım satabilirsiniz yada güle güle kullanın güzel arabanızı:) belkide fikrim değişir biz kullanırız aklım kaldı çünkü:) iyi satışlar..iyi geceler..

araba son fiyatmıdır
evet son fiyat

nasip artık bakalım kimin kısmeti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…