merhaba arabanın pedalları varmı sadece ebeveyn kontrollü mü?
oğlum 17 aylık emsal bişeyi hem ev hem dışarda kullanıyoruz ama sadece dışarda kullanacaksanız panda bisikletler gibi bişey size daha uygun olacaktırbizim evimiz çok küçük olduğu için ev içi alamıyorum malesef yazın kızım 1.5 yaşında olucak pedallı ve ebeveyn kontrollü birşey bulsam iyi olur gibime geliyor..yinede bi düşüniyim fiyat çok uygunmuş..
oğlum 17 aylık emsal bişeyi hem ev hem dışarda kullanıyoruz ama sadece dışarda kullanacaksanız panda bisikletler gibi bişey size daha uygun olacaktır
fiyatını kargo bedelini de düşünerek ucuz tuttum
her bebeğin gelişimi farklı net bişey söylemek zor tabi ama benim oğlum pedal çeviremezbende onları düşünüyorum ama bu daha güzel göründü gözüme o yuzden pedalı varmı diye sordum yaza kdar pedal çevirebilir hale gelirmi onuda düşümek lazım tabi:) siz oğlunuzdan bilirsiniz pedallı kullanabilirmi şimdi? bebek arabasından çabuk sıkılıyor çünkü yaza parka falan giderken ebeveyn kontrollü bir bisiklet lazım bence..
rica ederim ne demekhıımm yollar çok engebeli hemdee... neyse ben daha fazla oyalamıyım sizi yazın duruma göre alalım o zaman.. ama arabanızı çok beğendim inşallah kısa zamanda satarsınız fiyatı çok iyi çünkü..çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için..elbiselerde çok tatlı ama cinsiyet uygun değil:) iyi geceler tekrar teşekkür ederim..
evet son fiyataraba son fiyatmıdır
nasip artık bakalım kimin kısmeti :)en iyisini yapıyorsunuz böyle sorduğu sorulara yeterli cevabı alınca insanın daha çok içine siniyor aldıkları sonuçta görmeden alıyoruz.. umarım satabilirsiniz yada güle güle kullanın güzel arabanızı:) belkide fikrim değişir biz kullanırız aklım kaldı çünkü:) iyi satışlar..iyi geceler..
sadece ilk sayfada gördükleriniz kaldışimdi
ne oyuncak var ??
mrhb yorgan biçiminde uyku tulumu, oyun halısı, sevi bebe emzirme minderi satıldımı acaba?
ispartadayim.......slm hangi ildesiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?