elim kolum kalkmıyor :(

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.254
13.899
atak dönemimdeyim sanırım herşeye ağlıyorum.
elim kolum kalkmıyor. hayatım o kadar zor ki gerçekten güçlü durmak dahi istemiyorum artık yapamıyorum ya.
kimse ile uğraşamıyorum uğraşmak istemiyorum. kendimi bir odaya kapatıp aylarca çıkmak istemiyorum.
eski eşime nafaka davası açmıştım dava eylüle ertelendi.
davanın reddini istemiş neymiş ben zenginleşmek istiyormuşum asgari ücretle zenginleşeceğimi düşünüyor. bir insan nasıl bu kadar kötü bu kadar pislik olabilir?
hayatımın en berbat dönemindeyim. gerçekten bundan daha beterini yaşamadım.
daha ne yaşamam gerekiyor birşeylerin düzelmesi için?
ne zaman düzelecek? neden bunları yaşıyorum neden bu kadar kötü bir dönemdeyim? neden hiçbirşey istediğim gibi olmuyor ya

Ben de öyleyim valla.al benden de o kadar.nasıl düzeleceğiz bilmem.

herşey zamanla düzelir şuan içinde bulunduğun durumdan ötürü iyi düşünemiyorsun ama hiçbir zorluk kalıcı değil inan

Her inişin bir çıkışı vardır.

Maddi anlamda mı çok zorluk yaşıyorsun ?

Eli kolu kalkmayan birine önerilir mi bilmiyorum ama ek gelir mi kovalasanız acaba? Türkiye'de ünlü olan bir şefin eski eşi maddi olarak zorlandığı için dolap uygulamasında kullanmadığı eşyalarını satmaya başlamıştı mesela

dolap uygulamasını kullanıyorum kızımın kıyafetlerini çok sattım ordan.
ama şuan ki durumumu düzeltecek birşey değil. tek istediğim dükkanımı devir etmek.

Keşke normal bir işe girme imkaniniz olsa en azından önünüzü görebilirsiniz. Yurt dışından gelmistiniz sanırım. Yabancı diliniz varsa evden çalışmayı dusunmezmisiniz? Yabancı projelerin sayisi gunden güne artıyor. Hem kiziniz acisindanda iyi olur.

noter tercümanlığı düşündüm ama onun için sınava girmem gerek sınavı da sadece kışın oluyor diye biliyorum. dükkanı devir etmeden normal bir işe girmem mümkün değil. umarım devrederim.

Jameya ben şu ortamda kimsenin çok mutlu olduğuna inanmıyorum. Biraz gösteriş gibi geliyor açıkçası sosyal medyada gördüklerimiz. Bir yanda savaş diğer yanda maddi anlamda sorunlar,sıkıntılar derken herkes mutsuz,umutsuz bence az da olsa. Istisnalar vardır ama çoğunluk aynı bence.
Ne diyebilirim bilemedim, kendi işindi sanıyorum işyerin vardı, en çok kendi işini yapanlar zorlanıyor sabit,düzenli gelirleri olmadığı için. Sanki maaşlı calışsan daha düzenli gelirin ,daha stabil bir düzenin olabilir gibi geliyor bana.

Kendi işim evet ama çok yanlış bir yer seçtim. Tek duam dükkanı devir edip daha işlek bir yere geçmek. Başka birşey istemiyorum. Yada belki bir işe girerim bilmiyorum ama önce dükkanımı devretmem gerekiyor. Evet herkes kötü herkes sıkıntıda farkındayım dönem çok zor ama kendimi motive edebilecek birşeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…