• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elif'in Sigarayı Bırakma Günlüğü

Elifxeyl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
3
1
1
28
Merhaba kadınlar kulübü Bu platformu daha oncesinden de takip ediyordum ama üyelik alip konu açacağım hiç aklıma gelmezdi. 1 saat önce sigarayı bırakmaya karar verdim. 6 senedir içiyorum 2 kez 4-5 ay aralıklarla biraktim fakat yasantisal stresler neticesiyle geri başladım. Bu benim 3. bırakışım olacak ve her bırakıp başlamam daha da bağımlı hale getirdi beni günde 1 paket içiyorum. Öğrenciyim sigaranin cildime lansettigi zararlarin farkindayim. Daha 22 yaşındayım. İnşallah bu yolda destekçim olursunuz. Yazmak beni rahatlatiyor ve bu yolun sonunda benim gibi bırakmaya karar veren arkadaşlara da iyi bir örnek olabilirim. An itibariyle başlıyoruz ❤️

13 saattir içmiyorum. Akşam yemeğimi yiyene kadar bir problem yaşamadım fakat yemek sonrası içme isteğim bir hayli arttı. Sanki dilim damagim uyusuyormus gibi hissediyorum. İlerleyen gunler beni urkutmuyor değil. Simdi çay eşliğinde ders ile kendimi oyalamayi planlıyorum.❤️

23 saat geçti. Kuruyemişte birebir çıktı sigara istegine :) Sadece biraz daha duygusal yogunlugum var ağlama kıvamına hemen gecebiliyorum. Henüz sinirli modu aktif değil :D

Merhaba çok güzel bir karar vermişsiniz. Sadece cilt sorunu değil bütün iç organlarımızı çevremizi zehirleyen kötü bir alışkanlık.
3 yıl önce ben de burada günlük açmıştım 21 gün diye. İsterseniz bakabilirsiniz. Arkadaşlarla birbirimize destek olduk çok şükür kurtulduk. Darısı başınıza diyeyim:KK54:. Kimse katılmasa bile burada tek başına bile yazsanız frenleyici etkisi oluyor. Sakın başlamayın tekrar her ertelemede ilerde bırakma daha zor oluyor. Yol yakınken kurtulun derim.
Başarılar diliyorum.

Ben bırakalı 3 ayı geçti. Bırakmak isteyenlere tavsiyem yerine bişey koymaya çalışmayın ne kuruyemiş ne başka bişey. Çok abartmayın bi de sigarayı bıraktık altıüstü. Gözünüzde ne kadar büyütürseniz o kadar zor olur. Aslında çok kolay bırakmak. İşkence etmeyin kendinize

Back