elifin çeyizleri..;)

kelebekelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
227
1
68
:6: arkadaslar marka marka aldıklarımı sizle paylaşıyorum
ilk aldıklarım jumbodandı çeyiz paketi olarak aldım

:6::6::6: ÇEYİZİMİN TAMAMI 11. VE SONRAKİ SAYFALARDA : )))):6::6::6:

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $imagesCAEW2J6J.webp
    $imagesCAEW2J6J.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $images.webp
    $images.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:
iyi günlerde eşinle kullanmak nasip olsun inşallah

teşekkür ederim canım inşallah. bizimki pek önem vermiyor eşyalara ama yinede iyi bişeyler almaya çalışıyorum. bunlarda tefalden
$images.webp$imagesCAK5W6HK.webp$imagesCAM6O310.webp$imagesCAOIYAFB.webp$imagesCA7Q961U.webp$images4.webp$imagesCA395B7W.webp$images3.webp$images2.webp$imagesCAG4URTY.webp

gelicek gelicek canım.işteyim çaktırmayın hem çalışıyorum hem resim bakıp yüklüyorum :34: ama bunları çok önceden aldım bazılarının yeni modelleri çıktı maalesef

bu doğrayıcıyı evlenen arkadaslarım tavsiye etti hemen aldım.sizede tavsiye ederim baya kullanıslıymıs
$images.webp

$images.webp
kütahya p. baharat takımı ama pek begenmıyorum

$images2.webp
aryıldız tencere seti küçük

$images4.webp
jumbo kadeh

$imagesCA6B0UJI.webp
karaca yemek takımı

$imagesCACWIC47.webp
karaca günlük çatal kaşık

$imagesCADBNDO2.webp
jumbo su bardağı

$imagesCAL8TYZC.webp
karaca kahvaltı takımı

$imagesCAM7G8AI.webp
kütahya yemek takımı

cnm güle güle kullan slicer bende de var denedm gerçekten çok kullanıslı, bu arada misafir yemek takımın 2 tane mi bana mı öle geldi:26:

:66: inşallah hepimiz güle güle kullanırız canım aslında misafirler için hangisini kullanacağıma karar veremedim :97: . ne yapsamm acaba en iyisi kütahyayı kullanayım yada hepsini karısık kullanayım ruh halıme göre.sizce...

Güzel bir marka seçmişsin.Jumbo iyidir.40 senelik çay tabakları var kala pırıl pırıl:82:

en önemliside dediğiniz gibi mutlu mesut huzurlu günlerde kullanmak.sizde inşallah.ressimleri yüklerken bir yandanda eşya bakıyorum ev için uzun zamandır begendıgım ve asla vazgecemediğim bir takım var dönüp dolasıp ona gelıyorum:86: sizce nasıl
DOĞTAŞ - Violet Tv Ünitesi
burdan almayı düşündüğüm üçlü köşe,berjer.tv ünitesi ve resimde olmayan ekstra istediğim uclunun aynısından ıkılı bır koltuk daha...

Back
X