Elif'in Çeyizi :)

elifkaval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
51
0
36
Kırklareli
$Bunu da internetten sipariş ettim. 17 adet saklama kabı..webpEki Görüntüle 272614 $Tost Makinem.webp$Teflon Tencere Setim Ama benimkinin iç kısmı siyah.webp$Su ısıtıcım.webpEki Görüntüle 272610 $Kırmızı Saten nevresim takımım.webp$Kase Takımım.webp$kahve fincanlarım.webp$Fildişi Su Takımım.webp$Ekmek Kızartma Makinem.webp$Çey seti 2.webp$Çelik Tencere Setim.webpEki Görüntüle 272602 Eki Görüntüle 272601 $Buda Yatak Örtüm (Nette bulamadım kendim çektim).webp

:nazar: Buda benim çeyizim kızlar. Birde günlük kullanmalık ufak tefek mutfak eşyaları ve birkaç misafirlik nevresim takımı var ama onları eklemedm, biraz eski model kaldılar zaten. Annem kız beşikte çeyiz sandıkta hesabı ben daha ufacıkken almış bir çok şeyi. Ayrıca çetikler, danteller falan bir sürü de örgü çeyizim var. Ve daha bir çok eksiğim var. Eksikler konusunda fikir desteklerinizi bekliyorum kızlar. Sizlerin neleri var? Ne gibi markalardan alış veriş yapıyorsunuz? Hadi konuşalım, birbirimize kolaylık sağlamış oluruz :)

ilk yorumu ben yazıyorum galiba çok güzel herşeyin güle güle kullan tabak takımını kırmızı nevresimi ve sarı tencerelerini çok beğendim:nazar:

ilk yorumu ben yazıyorum galiba çok güzel herşeyin güle güle kullan tabak takımını kırmızı nevresimi ve sarı tencerelerini çok beğendim:nazar:

Çok teşekkür ederim :) O yemek takımına uygun birde peçete takımı almıştım. Üzerine tabakları yerleştirince çok hoş görünüyorlar. Ama onu koymayı unutmuşum :)

tencereleri hisardan aldın dimi ona bende baktım çok hoşuma gitti alcam büyük ihtimalle:37:

Evet arkadaşım tencerelerimi Hisardan aldım. Gördüğün çeliğe dair herşey hisar. Farklı bi model bile alsan, Hisar almalısın bence. Ablamda evlendi bi süre önce. Çeliğe dair herşeyi hisardan aldı. Ve çok memnun. Şiddetle tavsiye ediyoruz arkadaşım :) :52:

Evet arkadaşım tencerelerimi Hisardan aldım. Gördüğün çeliğe dair herşey hisar. Farklı bi model bile alsan, Hisar almalısın bence. Ablamda evlendi bi süre önce. Çeliğe dair herşeyi hisardan aldı. Ve çok memnun. Şiddetle tavsiye ediyoruz arkadaşım :) :52:

parama kıyabilirsem hisar setini alcam bu aralar:37: iyi hoş da canım çelik tencerelerine ömür boyu garanti veriyorken teflon tencerelere 2 yıl garanti veriyoruz dediler o biraz karıştırdı kafamı açıkçası ama alcam ya altın sarısı rengi çok güzel duruyo bence:33:

parama kıyabilirsem hisar setini alcam bu aralar:37: iyi hoş da canım çelik tencerelerine ömür boyu garanti veriyorken teflon tencerelere 2 yıl garanti veriyoruz dediler o biraz karıştırdı kafamı açıkçası ama alcam ya altın sarısı rengi çok güzel duruyo bence:33:

Evet ama teflon tencerelere 2 yıl garanti vermesinin sebebi beceriksizliğinden değil bence. Çünkü teflon tencerelerin ömrü genel anlamda kısa zaten. Pek sağlıklı da olmadıkları için günlük olarak teflon kullancamı sanmıyorum. Ama dediğim gibi henüz bir sorunla karşılaşmadı ablamda. :) Çatal bıçak takımı felanda hisar onun. onlarda da herhangi bi sorun olmadı. ben henüz kullanmaya başlamadm ama ablam çok memnun. :) Yemek takımı konusunda da karacaya güveniorum. ama kemik porselen mi ne diorlar. onlar çok kaliteli die duyuyorum herkesten. o yüzden bende kemik porselen aldm. Umarım bir sorun yaşamam :26:

Fakat elektronik eşyalarda çok tedirginim. Hangi markaya güvenmem gerektiğine tam karar veremedm. :(

Evet ama teflon tencerelere 2 yıl garanti vermesinin sebebi beceriksizliğinden değil bence. Çünkü teflon tencerelerin ömrü genel anlamda kısa zaten. Pek sağlıklı da olmadıkları için günlük olarak teflon kullancamı sanmıyorum. Ama dediğim gibi henüz bir sorunla karşılaşmadı ablamda. :) Çatal bıçak takımı felanda hisar onun. onlarda da herhangi bi sorun olmadı. ben henüz kullanmaya başlamadm ama ablam çok memnun. :) Yemek takımı konusunda da karacaya güveniorum. ama kemik porselen mi ne diorlar. onlar çok kaliteli die duyuyorum herkesten. o yüzden bende kemik porselen aldm. Umarım bir sorun yaşamam :26:

Fakat elektronik eşyalarda çok tedirginim. Hangi markaya güvenmem gerektiğine tam karar veremedm. :(

ya o kemik tozu olayını bende duydum ama pahalı o tarz porselenlerde bi yemek takımına 2 milyar veremem şahsen ben sakarım kırarsam içim gider:52:
elektroniklerde tefalden 4 bıçaklı doğrayıcı aldım mikseride tefalden almayı düşünüyorum :1:

evet aynen, tabak ve bardaklar yeri geliyor durdugu yerde kiriliyor :1: huzurlu mutlu günlerde kullan cnm :nazar:

ya o kemik tozu olayını bende duydum ama pahalı o tarz porselenlerde bi yemek takımına 2 milyar veremem şahsen ben sakarım kırarsam içim gider:52:
elektroniklerde tefalden 4 bıçaklı doğrayıcı aldım mikseride tefalden almayı düşünüyorum :1:

Doğrayıcıdan memnun musun canım :)

evet aynen, tabak ve bardaklar yeri geliyor durdugu yerde kiriliyor :1: huzurlu mutlu günlerde kullan cnm :nazar:

Teşekkür ederim canım. :)

Ama ben 2 milyar vermedm. Tamam 1 milyarın üstündeydi ama 2 milyar gerçekten çok. bide ben çeyiz paketiyle aldım onu fiyatı çok uygundu ama pakete dahil olan yemek takımı çok eski bi modeldi. Ben onu çıkardım bu takımı ekledm farkını ödedm. Bide düzgün bir şekilde kullandıktan sonra bişey olmaz ya :( Bak benide korkuttun :1:

Peki o doğrayıcıdan memnun musun? Bir sitede o doğrayıcı için %11 indirim var. :32: Son 2 gün dio. Memnunsan bende aliim kaçırmiim :28:

Ürünlerin çok hoş canım güle güle kullan. Çelik tencere ve teflon tencere setlerimiz de aynıymış bu arada ben de Hisar'dan çeyiz kampanyası ile almıştım.

Ürünlerin çok hoş canım güle güle kullan. Çelik tencere ve teflon tencere setlerimiz de aynıymış bu arada ben de Hisar'dan çeyiz kampanyası ile almıştım.

aynı kampanyadan mı aldık acaba :) yemek takımı çatal bıçak ve teflonla çelik tencereler hepsi beraberdi bizim kampanyada :) ama yemek takımları ve çatal bıçakları farklı aldım :) yani kampanya dışındaki ürünlerden aldım :)

Son düzenleme:
Back
X