Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk yorumu ben yazıyorum galiba çok güzel herşeyin güle güle kullan tabak takımını kırmızı nevresimi ve sarı tencerelerini çok beğendim![]()
hepsi çok hoş mutlulukla kullanmanı diliyorum..
aldıkların cok guzel gule gule kullan canım yemek takımının markasını sorabılırmıyım?
tencereleri hisardan aldın dimi ona bende baktım çok hoşuma gitti alcam büyük ihtimalle![]()
Evet arkadaşım tencerelerimi Hisardan aldım. Gördüğün çeliğe dair herşey hisar. Farklı bi model bile alsan, Hisar almalısın bence. Ablamda evlendi bi süre önce. Çeliğe dair herşeyi hisardan aldı. Ve çok memnun. Şiddetle tavsiye ediyoruz arkadaşım :)![]()
parama kıyabilirsem hisar setini alcam bu aralariyi hoş da canım çelik tencerelerine ömür boyu garanti veriyorken teflon tencerelere 2 yıl garanti veriyoruz dediler o biraz karıştırdı kafamı açıkçası ama alcam ya altın sarısı rengi çok güzel duruyo bence
![]()
çeyizlerin çok cici güzel günlerde kullan canım![]()
Evet ama teflon tencerelere 2 yıl garanti vermesinin sebebi beceriksizliğinden değil bence. Çünkü teflon tencerelerin ömrü genel anlamda kısa zaten. Pek sağlıklı da olmadıkları için günlük olarak teflon kullancamı sanmıyorum. Ama dediğim gibi henüz bir sorunla karşılaşmadı ablamda. :) Çatal bıçak takımı felanda hisar onun. onlarda da herhangi bi sorun olmadı. ben henüz kullanmaya başlamadm ama ablam çok memnun. :) Yemek takımı konusunda da karacaya güveniorum. ama kemik porselen mi ne diorlar. onlar çok kaliteli die duyuyorum herkesten. o yüzden bende kemik porselen aldm. Umarım bir sorun yaşamam :26:
Fakat elektronik eşyalarda çok tedirginim. Hangi markaya güvenmem gerektiğine tam karar veremedm.![]()
ya o kemik tozu olayını bende duydum ama pahalı o tarz porselenlerde bi yemek takımına 2 milyar veremem şahsen ben sakarım kırarsam içim gider
elektroniklerde tefalden 4 bıçaklı doğrayıcı aldım mikseride tefalden almayı düşünüyorum![]()
evet aynen, tabak ve bardaklar yeri geliyor durdugu yerde kiriliyorhuzurlu mutlu günlerde kullan cnm
![]()
ya o kemik tozu olayını bende duydum ama pahalı o tarz porselenlerde bi yemek takımına 2 milyar veremem şahsen ben sakarım kırarsam içim gider
elektroniklerde tefalden 4 bıçaklı doğrayıcı aldım mikseride tefalden almayı düşünüyorum![]()
Ürünlerin çok hoş canım güle güle kullan. Çelik tencere ve teflon tencere setlerimiz de aynıymış bu arada ben de Hisar'dan çeyiz kampanyası ile almıştım.
Ürünlerin çok hoş canım güle güle kullan. Çelik tencere ve teflon tencere setlerimiz de aynıymış bu arada ben de Hisar'dan çeyiz kampanyası ile almıştım.