• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eliferhat'ın çeyizleri :)

Herşeyin çok güzel. :17: Aşkla kullanman dileğiyle mutluluklar :16:

hayırlı olsun, çeyizin çok güzel canım

benim düğünümde eylülde ve mobilyaları geçen haftasonu aldım acaba erken mi, acele mi ettik diye düşünmüştüm ancak sende almışsın, demekki acele olmamış bizimki de:1::1:
kahve ve krem ağırlıklı olmuş mobilyalar benimkilerde aynı şekilde:16::16:
benim düğünüm hazirandaydı bizde aralığın son haftası gittik aldık ama düğün eylüle ertelendi erken almış olduk gerçi haziran olsaydıda erken sayılırdı ama :9: çok tşk ederim canım :16:
hepsini güle güle kullan tatlımm
sağol canım :16:
Herşeyin çok güzel. :17: Aşkla kullanman dileğiyle mutluluklar :16:
çok tşk ederim :16::16:

yeni ciciler :16::16::16:

$images (73).webp $indir (42).webp $knklþ..webp $Yasemin-Kayik-Tabak20139191419.webp $images (66).webp $images (67).webp $indir (43).webp $115040454-1-philips_fc8475_elektrikli_supurge.webp $images (70).webp $FK,2035,49,workshop-bistro-mavi-kli-4-lu-saklama.webp $images (72).webp $Motif-Desenli-Gri-Yesil-Bez-Aski__92046849_0.webp

daha önce bakmışmıydım:44::44: anımsayamadım..
soyacak kardeşiyiz:46::46::46: mısırlı olandan:16:
tepsilerin pek güzelmiş:16::16: aşkla kullan :69:

Hepsini güle güle kullan canım çok güzeller.:nazar:

aldıklarını güle güle kullan ağız tadıyla inşallah. Sende ben gibi yeni başlamışsın. ama bi başlayınca duramıyor insan :52:

Çerceve ve biblona bayıldım :nazar::16:
aynen bayılarak aldım canım :34:
daha önce bakmışmıydım:44::44: anımsayamadım..
soyacak kardeşiyiz:46::46::46: mısırlı olandan:16:
tepsilerin pek güzelmiş:16::16: aşkla kullan :69:
o soyacağa bayılıyorum annemdede var aynısı gitti aldı hemen banada yoksa onunkini alacaktım :9:
Hepsini güle güle kullan canım çok güzeller.:nazar:
tşk ederim canım :16:
aldıklarını güle güle kullan ağız tadıyla inşallah. Sende ben gibi yeni başlamışsın. ama bi başlayınca duramıyor insan :52:

evet yeni başladım ama çok az şeyler kaldı çok şükür :nazar: mayısa kadar yetiştirmem lazım

herşeyini bitirmişsin maşallah çok güzeller sağlıkla mutlulukla kullan canım :)

çeyizlerin çok güzelmiş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin siyah kek kalıplarının markasını öğrenebilirmiyim acaba?

hepside çook şeker cnmm çook tatlıalr allah ii günlerde mutlulukla kullanmak nasip etsinn inş ;) cnm gecelikleirni internet üzerindenmi alıyrosun. bide bu pike takımı degilmi fiyatınıda öğrene bilirmiyim cnm :D ne çook soru soruyorum demi özür :D:17::34:

Back
X