Elif afak

Anlatimi hem sifreli hemde cok yalin.. evet hersey dengede..

Son düzenleme:
kesinlikle anlatım tarzını çok beğendiğim nadir türk yazarlardan

süslü anlatım kalıplarına girmeden sade ve akıcı

Begendıgım Türk yazarlarından bırıdır. Özellikle Aşk kitabına hayran kalmısımdır.

Elif Şafak gerçekten başarılı bi yazar AŞK kitabıyla daha çok sevmeye başladım.

Bit palas, baba ve piç, mahrem, araf sevdiklerim arasında. Özellikle araf ve bit palas mükemmeldi

İskender' i okudum. güzel bir kitaptı. çok çabuk bitti. diğer kitapların da okumayı isterim.

Yeni kitabı. Şemspare.

Elif-%C5%9Eafak-%C5%9Eemspare.jpg

Bit Palas, Aşk, Araf, Baba ve Piç

romanlarını okudum. En sevdiğim Bit Palas'tı. Aşk romanınında da Mevlana'yı o dönemivanlattığı kısımlarına bayılmıştım...

Uslubunu çok sevdiğim yazarlardandır...

tüm kitaplarını bir çırpıda okuduğum ama bitmemesi için yavaşlamak istediğim harika yazar:nazar:

bnm favorim siyah süt..

bir çırpıda okunan basit anlatımlı kitapları sevmiyorum
elif şafak öyle değil
her cümlesi o kadar derin ki
bayılıyorum tarzına

Mahrem-Pitpalas-Siyah Süt-Baba ve Piç-Pinhan-Araf-Aşk-Şehrin Aynaları okuduğum Elif Şafak romanları.En sevdiğim kitabı Mahremdir, çok da sevdiğim bir kitaptır. Elif Şafak popüler oldukça kaleminin gücü azaldı diye düşünüp okumayı bıraktım.Son iki kitabını öğrencilerim çok severek okuyordu.Ama dediğim gibi beni artık pek açmıyor

Mahrem-Pitpalas-Siyah Süt-Baba ve Piç-Pinhan-Araf-Aşk-Şehrin Aynaları okuduğum Elif Şafak romanları.En sevdiğim kitabı Mahremdir, çok da sevdiğim bir kitaptır. Elif Şafak popüler oldukça kaleminin gücü azaldı diye düşünüp okumayı bıraktım.Son iki kitabını öğrencilerim çok severek okuyordu.Ama dediğim gibi beni artık pek açmıyor

Elif Şafak'ın Aşk'a kadar tüm kitapları çok iyi bana kalırsa.

kurgusu,dili,anlatımıyla ancak ne olduysa Aşk'la popüler olmasıyla oldu.

Değişti yazdıkları,etkileyiciliği

Büyüsü bozuldu Elif ŞAFAK'ın da, özellikle son kitabı resmen 'bu tuttu devam edelim' mantığıyla benzer dizilerin türediği televizyon kanallarını anımsattı bana,gözümden düştü gitti Elif ŞAFAK.

oysa ne güzeldi Mahrem,Araf,Bit Palas,Baba ve Piç....

Baba ve Piç en sevdiğim romanı çok etkilenmiştim..

Karmaşık görünmeyi çok seviyor. Suyu bulandırmaya bayılıyor. Ve can alıcı betimlemelriyle bunu çok güzel başarıyor. Bazen can sıkacak kadar uzatıyor konuyu, gerçeği bizi aptal yerine koymak pahasına yalanlamaya çalışıyor. Her şey basit aslında Elif Şafak. çok basit. Bu kadar kasma kendini.

Son düzenleme:
Şemspareye kadar elif şafak hayranıydım ki bitti...

Bitirdi..Tamamen yazmış olmak için yazılmış özensiz bir kitap olmuş şemspare.

AŞK'tan sonra neoldu bilemiyorum ama İskenderle şemspareyle beklentileri karşılayamadı.

Daha Elif Şafak kitabı alacağımı hiç sanmıyorum.

Oysa ne çok beğenirdim kalemini..

bende aşk, iskender, baba ve piç romanlarını okudum, şemspareyide birkaç ay önce almıştım bi türlü elim gitmedi okumaya geçenlerde birkaç sayfa okumaya çalıştım ki sarmadı, oysaki diğer kitaplar öylemiydi, bitirene kadar elimden bırakmazdım, benide hayal kırıklığına uğrattı malesef...

SATILMIŞLARIN KALEMİ OLMAZ! ZAMAN KAYBI.

Hüseyin Çukur'un da dediği gibi Elif Şafak edebiyatın Serdar Ortaç'ıdır

Elif Şafak'ın Firarperest kitabını okudum en son,açıkçası pek beğenmedim. Diğer kitapları kadar beni etkilemedi..Sanki aceleyle yazılıp,basılmış bir kitap gibi olmuş. Özensiz geldi bana..Benim için "bitse de gitsek" kitaplarından biri oldu.
En güzel kitabı bana göre,kesinlikle AŞK..

Back