Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar elidor koparak dökülmelere karşı saç maskesi dökülmeyi azaltmada etkili mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Cnm ben denedim 1 aydır haftada 1 gün kullanıyorum.Şöyle söyleyebilirim ürün koparak dökülemelere karşı etkili olabilir ancak kökten dökülen saçlara yardımcı olmaz asla.Yani saçlarını tararken toplarken fönlerken çekiştirip durduğun her işlem sırasında kopmaması için nemlendirip esnekliğini arttırıyor ancak kökten dökülme sorunu için önce bi cilt dr una görün şahsen benim vardı dökülmem dr a gittim bepanthene iğne verdi bana 5 adet.İğnelerden sonra daha ii durumdayım.Herşeyden önce hergün mutlaka 2 lt su iç.Her gün yumurta ye sabahları (Hergün 1 yumurta yemek asla zararlı değildir doktorun söylediği bu).Saçlarını çok fazla fönlememeye ve toplamamaya çalış.Umarım durumun daha iyidir şuan bu msjı yazdığından beri

Canım benim de saçlarım çok dökülüyordu. Çevremdekiler kullandığım şampuanın elidor olduğunu öğrenince çok döktüğünü söylediler..
Artık şampuanını kullanmıyorum ve daha az dökülüyor saçlarım.
Bence değil o ürün şampuanı bile saçı döküyorsa bi işe yaracağını sanmıyorum..

En iyisi sarımsaklı zeytinyağ süreceksiniz kafanıza.. deneyin derim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…