• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Elidor dz saclar iin durulanmayan krem

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
açıkcası ben elidorun şampuanlarını kullandığımda o grubun her türlü ürününü alıp kullanıyorum en iyi sonuç öyle verir diyor çünkü ama aman aman bir fark yokk sadece elektriklenmiyor kendine sahip çıkıyor saçlarım ve çokk güzel kokusu kalıyor...kaydirigubbakcemile4

benim saçlarım çok elektrikleniyor bunu gördüğümde arkasında kabaran ve elektirklenen saçlar için yazıoda mükemmel düz olanında...
bende merak ediyorum bunu...Daha almadım ama pek de güvenemiyorum

elidorun o ürünü saçı çok çabuk yağlandırıyor..

durulanmayan bir saç kremi istiyorsanız size swarzkorftan gliss i önerebilirim. sprey şeklinde çok güzel çok bereketli saçı yağlandırmıyor çok içi taranıyor sıkınca

bende turuncu olanı kullanıyrum bakım onarım olan elektriklenmeyi önlüo ama çabuk yağlandırdığı doğru bide çeşit çok fazla hangisini alsam acaba die rafın önünde çağresiz çağresiz düşünürken içlerindeki madde nelermiş die merak edip elidorun banyo sonrası durulanmayan bakım kremlerinin bütün çeşitlerinin içindekiler kısmını okudum veeeee aslında içine konan maddelerin hepsinde aynı olduğunu anladım yani sadece renkleri ve adları farklı aslında sonra diğer markalara falanda baktım onlarda da her markanın kendi ürününün içeriğinin aynı olduğunu gördüm o yüzden alırken artık o kadar düşünmüyorum içi aynı sonuçta adı ister onaran bakım yapan ister elektriklenmeyen ister canlılık veren olsun

bende elidor ürünleri kullanıyorum cok memlunum,elidorun ince telli saclar için kabartıcı 7/24 durulanmayan kremini kullanıyorum cok güzel.

ben de beğenenlerdenim.saçlarım zaten düz ama bu kremle düzlüğünü daha uzun muhafaza ediyor ve harika kokuyor.bence denemeye değer bir fiyatı var.

ben hiç memnun kalmadım havadaki bütün tozu kiri daha çabuk kapıp yağlanmasına sebep oluyo başka bi şey değil..

ben kullanıyorum ve cok memnunum sengözlerimebaksanab ... ben sampuanını kullnıyorum mükemmel düz olanını sacım biraz dalgalı düz olması ıcın ve gercekden de işe yarıyor... saclarım daha da düz oldu kullandıktan sonra

ben pek bir etkisini göremedim arkadaşlar. elektiriklenmesini gidermedi, kullanmıyorum yine dax sürüyorum uçlarına katları belirginleştirip elektiriklenmesini engelliyor.saça durulanmayan ne sürerseniz sürün yağlanma sürecini hızlandırır bunu kabullendim ben artık. o yüzden eser miktarda kullanıyorum.

yha kızlar bnm kardeşimin şaçları çook duz sankim duzleştirilmiş gibi ama şaçının örülüp kıvırcık olmasını istiyo banyoda sonra faln oruyoz ama olmuyo kıvırcık, buna bir çozümünüz var mııı yardımm edin lutfennnn! :'(

kızlar elıdorun yenı cıkan duz sac ıcın durulanmayan kremı cıkmıs kucuk bı sısede grı ..kullanan warmı ona gore alcam

ya hiçbir yoruma aldanma mükemmel düz kremi gerçekten mükemmel reklamda vaadedilen her şey var kesinlikle hafifletiyor saçı ve o kadar parlak ki ben kullandım ilk gün herkes saçlarıma ne yaptığımı sordu =)

Back