Özelden mesaj atıyorum canım. Kusura bakma biraz geç oldu.
Ben de 69 tl'ya aldım hem de gerçekten şiliden orjinal. Fiyatları yüksek tutanlar bence abartayım da inandırıcı olsun hem de parayı bulayım bir an önce mantığı ile hereket ediyor. bence de buna aldanmayın.
Bir de plus olanı daha etkiliymiş. En son çıkan versiyonu da bu zaten. Onu tavsiye ederim.
yaklaşık 1 ay önce kaza geçirdim ve burnumun üzerinde 4 cm lik bir yarık ve dudağımın üstünde fındık büyüklüğünde çukur gibi bir yara oldu. Burnumdaki yarığa 8 adet dikiş atıldı acilde ve kocaman dikişler. 1hafta sonra dikişleri aldırdığımda gördüğüm manzara çok kötüydü ve bu beni bunalıma sürükledi. İnsan içine çıkamıyıcak haldeydim. Dikişlerin izleri olduğu gibi kalmış ve uzun bir yara izi. Hemen internetten araştırma yaptım ve salyangoz kremleri içinde en iyi olanının elicina olduğunu öğrendim. Yabancı kaynakları da araştırdım. Kullanan herkesin memnun olduğunu gördüm ve kremi aldım. Gerçekten etkisi çok büyük. Burnumun altındaki yara tamamen yok oldu. Dikiş izlerimden eser yok. Yara izi ise belli bile olmuyor. Sanırım 1 hafta sonra bu izden de tamamen kurtulucam. Resmen beni hayata bağladı. Bu yüzden çok mutluyum.
ama dikişlerin iyileşme süreci 1 yıldır yani 1yıl sonunda anlaşılır ne kadar iz kaldığı nasıl böyle kısa sürede dikiş izleri yok olmuş anlayamadım
yaklaşık 1 ay önce kaza geçirdim ve burnumun üzerinde 4 cm lik bir yarık ve dudağımın üstünde fındık büyüklüğünde çukur gibi bir yara oldu. Burnumdaki yarığa 8 adet dikiş atıldı acilde ve kocaman dikişler. 1hafta sonra dikişleri aldırdığımda gördüğüm manzara çok kötüydü ve bu beni bunalıma sürükledi. İnsan içine çıkamıyıcak haldeydim.
Dikişlerin izleri olduğu gibi kalmış ve uzun bir yara izi. Hemen internetten araştırma yaptım ve salyangoz kremleri içinde en iyi olanının elicina olduğunu öğrendim. Yabancı kaynakları da araştırdım. Kullanan herkesin memnun olduğunu gördüm ve kremi aldım. Gerçekten etkisi çok büyük. Burnumun altındaki yara tamamen yok oldu. Dikiş izlerimden eser yok. Yara izi ise belli bile olmuyor. Sanırım 1 hafta sonra bu izden de tamamen kurtulucam. Resmen beni hayata bağladı. Bu yüzden çok mutluyum.
merhaba arkadaşlar,
elicina kremi eczanelerden almanızı tavsiye ederim böylece taklit ürün endişesi de yaşamazsınız,ben bursa da bir eczaneye sordum 129tl fiyat verdi,piyasanın ne cok altında ne çok üstünde orjinal olduğuna dair şüphem kalmadı.zaten kendi sitesinde yetkili satıcılar kısmında yazıyordu eczanenin ismi,sizde şehrinizde bulunan eczanelerden araştırabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?