• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri elicina salyangoz kremi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nisesin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben de 69 tl'ya aldım hem de gerçekten şiliden orjinal. Fiyatları yüksek tutanlar bence abartayım da inandırıcı olsun hem de parayı bulayım bir an önce mantığı ile hereket ediyor. bence de buna aldanmayın.
Bir de plus olanı daha etkiliymiş. En son çıkan versiyonu da bu zaten. Onu tavsiye ederim.

size özelden msj atmak istedim ama 100 tane msjım olmadığından atamadım bana özelden orjinal ürünü nereden aldığınızı paylaşırmısınız

merhaba ben aranıza yeni katıldım elicina plus kremi almayı düşünüyorum kullananlar varmı varsa tavsiye edermisiniz.

arkadaşlar bir arkadaşımız memnuniyetini belirtmiş fakat bir kaç kişinin daha tavsiyesini alsam gönül rahatlığıyla alacağım gibi geliyor kullananların yorumlarını bekliyorum lütfen arkadaşlar.

aynen ben de alıcam ama herşeyin bir benzerini yapmak o kadar kolay ki taklit ürün almak istemiyorum bence sen de acele etme iyice araştır yakamoz taklit ürün alma

arkadaşlar kimse yokmu burada orjinalinin fiyatını bilen varsa lütfen yazsın en azından bu konuda bir fikrim olsun

Kinerase diye bir krem var mavi anemon çiçeği özlü ondan çok kişinin memnun kaldığını duydum hem lekelerde hem de çizgilerde oldukça etkiliymiş

kinerasenin fiyatı biraz pahalı ona yakın bir krem olarak dermodayi biliyorum...

merhaba arkadaşlar,
elicina kremi eczanelerden almanızı tavsiye ederim böylece taklit ürün endişesi de yaşamazsınız,ben bursa da bir eczaneye sordum 129tl fiyat verdi,piyasanın ne cok altında ne çok üstünde orjinal olduğuna dair şüphem kalmadı.zaten kendi sitesinde yetkili satıcılar kısmında yazıyordu eczanenin ismi,sizde şehrinizde bulunan eczanelerden araştırabilirsiniz.

elicinia plus salyangoz kreminden internet üzerinden İzmir den bir eczane aracılığıyla getirttim,ürün hemen gönderildi fiyatı da 95 tl ithal olduğu için sanırım dolara endeksli(ancak 200 tl nin üzerinde de satanlar var aldanmayın)bugün itibariyle kullanmaya başlayacağım,cildim aslınsa sorunlu değil ancak su tüketmediğim için olsa gerek kırışıklıklar fazla ve duru değil umarım bu ürün beklentimi karşılar

yaklaşık 1 ay önce kaza geçirdim ve burnumun üzerinde 4 cm lik bir yarık ve dudağımın üstünde fındık büyüklüğünde çukur gibi bir yara oldu. Burnumdaki yarığa 8 adet dikiş atıldı acilde ve kocaman dikişler. 1hafta sonra dikişleri aldırdığımda gördüğüm manzara çok kötüydü ve bu beni bunalıma sürükledi. İnsan içine çıkamıyıcak haldeydim. Dikişlerin izleri olduğu gibi kalmış ve uzun bir yara izi. Hemen internetten araştırma yaptım ve salyangoz kremleri içinde en iyi olanının elicina olduğunu öğrendim. Yabancı kaynakları da araştırdım. Kullanan herkesin memnun olduğunu gördüm ve kremi aldım. Gerçekten etkisi çok büyük. Burnumun altındaki yara tamamen yok oldu. Dikiş izlerimden eser yok. Yara izi ise belli bile olmuyor. Sanırım 1 hafta sonra bu izden de tamamen kurtulucam. Resmen beni hayata bağladı. Bu yüzden çok mutluyum.

ama dikişlerin iyileşme süreci 1 yıldır yani 1yıl sonunda anlaşılır ne kadar iz kaldığı nasıl böyle kısa sürede dikiş izleri yok olmuş anlayamadım

slm.kızlar..bende bu kremden almak istiyorum,adresi özelden değil de açıktan yazamazmısın?

bütün sayfaları okudum
memnun olanların mesaj sayısı çok az
buda benim aklıma takıldı
bu ürünü kırışıklıkları için kullanıpta memnun olan varmı?
gerçekten çok merak ettim

ben baska bır markanın salyangoz kremını kullandım okadar ovdulerkı aldım bısurude para verıp.hıc bır ıse yaramadı.normal nemlendırıcı kullan daha ıyı

ama dikişlerin iyileşme süreci 1 yıldır yani 1yıl sonunda anlaşılır ne kadar iz kaldığı nasıl böyle kısa sürede dikiş izleri yok olmuş anlayamadım

selam ben istanbuldan yazıyorum ELICINA SALYANGOZ KREMI yanık ve derin yara izleri için en mükemmel krem oldugu söyleniyor bu konu hakkında bilgidi olan arkadaşlar varmı , orjinal salyangoz kreminin elicina olduğu doğrumudur .

yaklaşık 1 ay önce kaza geçirdim ve burnumun üzerinde 4 cm lik bir yarık ve dudağımın üstünde fındık büyüklüğünde çukur gibi bir yara oldu. Burnumdaki yarığa 8 adet dikiş atıldı acilde ve kocaman dikişler. 1hafta sonra dikişleri aldırdığımda gördüğüm manzara çok kötüydü ve bu beni bunalıma sürükledi. İnsan içine çıkamıyıcak haldeydim.
Dikişlerin izleri olduğu gibi kalmış ve uzun bir yara izi. Hemen internetten araştırma yaptım ve salyangoz kremleri içinde en iyi olanının elicina olduğunu öğrendim. Yabancı kaynakları da araştırdım. Kullanan herkesin memnun olduğunu gördüm ve kremi aldım. Gerçekten etkisi çok büyük. Burnumun altındaki yara tamamen yok oldu. Dikiş izlerimden eser yok. Yara izi ise belli bile olmuyor. Sanırım 1 hafta sonra bu izden de tamamen kurtulucam. Resmen beni hayata bağladı. Bu yüzden çok mutluyum.

selam ben istanbuldan yazıyorum ELICINA SALYANGOZ KREMI yanık ve derin yara izleri için en mükemmel krem oldugu söyleniyor bu konu hakkında bilginiz varmı , orjinal salyangoz kreminin elicina olduğu doğrumudur .

merhaba arkadaşlar,
elicina kremi eczanelerden almanızı tavsiye ederim böylece taklit ürün endişesi de yaşamazsınız,ben bursa da bir eczaneye sordum 129tl fiyat verdi,piyasanın ne cok altında ne çok üstünde orjinal olduğuna dair şüphem kalmadı.zaten kendi sitesinde yetkili satıcılar kısmında yazıyordu eczanenin ismi,sizde şehrinizde bulunan eczanelerden araştırabilirsiniz.

cnm bende bursadayım .hangi eczaneden aldınız acaba .gerçi bu yazınız 3 yıl önce ama çok merak ettim doğrusu... bir de gözeneklere iyi geliyor mu kullandıysanız tabi ? :44:

bende 4 senedir var şuan zeytin çekirdeği yükseklıgınde diil ama buyuklugunde ve gecmıyo cılt doktoruna gittim ıgne yaptı orası kuculdu

fakat sonra tekrar eski haline döndü yani geçici

kesin çözümü yok mu bunun ya ikinciside cıktı altında oda buyucek goruntusu hıc hosuma gıtmıyor herkes soruyoru:(

Back