• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eli sürekli ağzında olan çocuk

nescioquisegosum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2022
1.056
1.498
63
21
kardeşim sekiz yaşında ve eli hep ağzında bunu nasıl bıraktırabiliriz. internette arattığım zaman hep bebeklere yönelik. bu yaşta çocuğa ne yapılabilir. ortam hiç fark etmiyor ev ya da dışarısı. bugün tiyatroya gittik 1 saat boyunca ağzındaydı. bu arada emmiyor ağzına sokuyor. elinde bir şey varsa onu sokuyor yoksa elini sokuyor

Küçüklükle ilgili bir travma yaşıyor büyük ihtimalle. Benim yeğenim de anne baba boşanma sürecinde ellerini hep burnunun üzerinde dolaştırıyordu şuan 16 yaşında hala stresli zamanlarında yapıyor. Çocuk psikoloğuna götürün.

Valla süslüm o tarz bir travması olmadı ancak hem psikiatri hem psikolog süreçlerini yaşadık bu davranışı bir türlü geçmedi

Valla süslüm o tarz bir travması olmadı ancak hem psikiatri hem psikolog süreçlerini yaşadık bu davranışı bir türlü geçmedi
Çocuğun sosyal akışında bi sorun yoksa o halde zamana bırakmak gerekli , kendiliğinden bırakabilir. Ben yeğenime neden böyle yapıyorsun dediğimde rahatlıyorum demişti. Biz de takılmadık.

Back
X