Elevit - Domuz Jelatini...???

ozoroski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
489
520
35
Merhaba arkadaşlar.Doktorum dun 12.hafta itibariyle kullanmam uzere iki tane ilac yazdi.Internetten fiyatlarina bakmak isterken elevit adli ilacta domuz jelatini kullanildigini gordum.Firma tarafindan da onaylanmis.Bu konuda hassas olan arkadaşlara bilgi olsun.Yarin doktorumu arayip başka bir ilac onermesini isticem.Insallah boyle bir durumdan haberi olmayarak bana bu ilaci yazmistir.12. Haftada hangi vitaminleri kullanmaya başladiniz ve ozellikle sıkça duydugum Decavit kullanan varmi ?

Hayırlı olsun Canım. ben ilk haftalar folıc trio kullandım. 19.haftamdayım decavit ve kan hapı kullanıyorum.

buna dair bir kanıt yoktur.boyle bişey olmuş olsaydi firmanin bunu prospektusde bildirmesi gerekirdi.bukadar pimpirikli olmayin lutfen.doktorunuza guvenin.eleviti kullanmayan yok bende kullandim.sonucta herkesin araştirma imkani olmuyo

elevıt hakkında soylenenler dogru
cunku saglık bakanlıgı ıcın onemlı olan saglık bu yuzden belırlı oranlarda ızın verıyorlar
bu domuz jelatını bıcok seyde var
sıgır jelatını daha pahalı oldugu ıcın domuz jelatınıyle karıstıyorlar kup sekerden tutunda ıcı dolgulu kek cıkolatalara kadar bıcok seyde var bılmeden yedık zaten
bende elevıt kullanıyordum buyuzden bıraktım decavıte gectım decavıt ıyı

benım ıcın suphelı olması bıle yeterlıydı bırakmam ıcın kı fırma kabul edıyor zaten
bazı doktorlar sacmalık dıyor olsa nolurkı saglk dıyor
bazı doktorlar evet var dıyor bılıyor
en ıyısı bızım arastırmamız

kullandıgımız pedlere kadar arastıyoruz ılacı nıcın arastırmayalım ıyı yapmıssınız arastırmakla

Ayrıca decavit i aile hekimine gittiysen ücretsiz veriyorlar .elevit artık verilmiyo diye biliyorum. Bi sıkıntı varmış sanırım.net bilmiyorum ama.

buna dair bir kanıt yoktur.boyle bişey olmuş olsaydi firmanin bunu prospektusde bildirmesi gerekirdi.bukadar pimpirikli olmayin lutfen.doktorunuza guvenin.eleviti kullanmayan yok bende kullandim.sonucta herkesin araştirma imkani olmuyo
Ben zaten bu konuda hassas olan arkadaşlar bilgilensin istedimm.Firmanin yazismalarini okudum.Daha fazlasina gerek yok.Pimpirik derken neyden bahsediyosunuz domuz jelatini oldugunu bile bile bi ilaci tuketmek istememem mi pimpirik..Dedigim gibi domuz ve katkilari şuphesi varsa kullanmam ben eger siz umursamiosaniz cvp vermenize gerek yok

Bi
Bilmeden tukketiklerimiz icin artik gećmis olsun ama ben bu ilacla ilgili bir cok yazisma okudum firma kesinlikle dogruluyo.Şuphe bile varsa benim icin bitmistir zaten.Tesekkur ederim bende decavit kullanicam sanirim.

Ayrıca decavit i aile hekimine gittiysen ücretsiz veriyorlar .elevit artık verilmiyo diye biliyorum. Bi sıkıntı varmış sanırım.net bilmiyorum ama.
Bana verildi canim aile hekimim degil takip eden ozel doktorum.Ama bende decavit alicam tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…