Elektronik sigara kullanan var mı ?

Selin

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
90
0
316
İstanbul
evett bugün ilk günüm gözüm hep sigara paketinde elimde elektronik sigara var.inşallah sigarayla elvedalaşıcaz işe yararsa tabikii :26:
kullanan varmı aranızda??kullanıpta bırakann ??başka çarem kalmadı buda işe yaramassa ömrümün sonuna kadar sigara tiryakisi olarak kalıcam

merhaba
Ben de bırakmaya çalışıyorum ama elektronik sigara ne demek bilmiyorum. iradeyle bırakmaya çalışsan. allen carr ın sigarayı bırakmanın kolay yolunu okudun mu. Bir bak dilersen

Merhaba;
Biz de babama almayı düşünüyoruz bu elektronik sigarayı. Siz sonuç aldınız mı? Memnun kaldınız mı?

Merhaba;
Biz de babama almayı düşünüyoruz bu elektronik sigarayı. Siz sonuç aldınız mı? Memnun kaldınız mı?

benim arkadaşım amerikadan getirtti. çok güzel tatmin ediyordu. bende türkiyeden bir firma olan tedarikçi diye bir firmaya sipariş verdim netten. gelen sigara çalışmıyordu geri gönderdim ve bir dahada telefonlarına asla ulaşamadım param gitti gider. siz siz olun royal elektronik sigara firmasına asla yaklaşmayın. dolandırıldım resmen.
ama başka markalarda var, arkadaşımda kullanmıştım çok tatmin edici ve o günden beri normal sigarayı hiç içmedi. günde iki paket içerdi

peki senin aldığın elektronik sigaranın markası ne ve ne alemdesin. bırakabildinmi?

peki senin aldığın elektronik sigaranın markası ne ve ne alemdesin. bırakabildinmi?
sanırım konu eski olduğu için cevap gelmedi. ama okuyan arkadaşlar sakın royal e sigara firmasına veya sitesine yaklaşmayın. adamlar site kurarak dolandırıcılık yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…