Elektrikte doğalgaz krizi çıktı

Kk ya dumanla erişim varsa neden olmasın, kabul

Nostalji olarak evlerde bulunan gaz lambaları yeniden kullanıma girecek.

Fena mı soba satışları azalmıştı, esnaf zor durumdaydı, gaz lambaları unutulmuştu, soba kurar üstünde kestane kebap yaparız, gaz lambası ışığında pilli radyolardan arkası yarın dinleriz, ay ne kadarr güzellll

2013'ün Türkiye'sinde, medeniyetin göbeğinde elektrikler kesiliyor

Kesinti demeyelim lütfen, öyle deyince çok büyük birşey oluyormuş gibi anlaşılıyor amaaa minik arızalar diyelim, heryerde yaşanan şeyler bunlar

minik arızalar da demiyoruz Mune, mahmut diyoruz unuttun mu

Turkiye'de bu beceriksiz iktidar varken elektrik de kesilir, dogalgaz da... Biri bir konuda "enerjide disa bagimliyiz diye tutturmustu, kabul edin bunu diye"... Sanki bilmedigimiz birseymis gibi... Ama hic olmazsa disardan da gelse var idi.. Simdi yok. Ulkeyi yonetenler, enerji bakanligi olsun, Botas olsun kimin idaresinde belli ama mutlaka bu da muhalefetin sucudur, her zamanki gibi.. Cocuklugumda seker, gaz kuyruklari vardi bir zaman, ama simdi dogalgazin kuyrugu da olmaz, perisanliga bak.. Enerjiden vazgectik, gaz lambasi yakip soba kuralim gene, nasilsa iktidar herseyi ile bu ulkeyi geri goturmeye yeminli.. Bari geldiklerinde olani muhafaza edebilselerdi.. Biz sayelerinde artik sadece enerjiyi degil, kurbanlik koyunu bile disardan ithal eder bir ulke haline geldik. Zaten koyun yetistirmeye kalksak ne care, hayvana yedirecegimiz samani da artik disardan ithal ediyoruz, vah ki vah...

Beğenemiyorum......tabletten giriyorum..........çok güldüm bari muhafaza edebilsek lafına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…