Uzmanlar sıkıntının ısınma amaçlı doğalgaz talebinin tavan yapmasıyla patlak verdiğini belirterek, BOTAŞ iletim hatlarında yaşanan sorun nedeniyle yeterince doğalgaz taşınamıyor. Bu durumda enerji yönetimi önce kamunun doğalgazla çalışan santrallerine, yetmeyince özel santrallere ikincil yakıta (mortorin, fuel oil) geçin dedi. Bu da yetmeyince doğalgazı çok fazla tüketen demir çelik ve çimento fabrikalarında üretim kısma- larını istedi bilgisini verdi.
Elektrikte doğalgaz krizi çıktı Haberi
Fatura çok gelecek diye zaten doya doya açmıyoruz kombiyi, açtığımız zaman da elektrik gidiyor iyi mi
Donduk dün gece soğuktan be, neyse ki bebeğim henüz içimde,üşümüyordur herhalde.
Seneye de böyle olursa sitedekilerin linç ihtimaline rağmen soba kurarım
elektrik ve doğalgaz hadi en azından enerji.benim bir haftadır televizyon internet ve telefonum yok. kendimi ıssıs bir adada yaşıyor gibi hissediyorum. kahrolsun ttnet kahrolsun pekaka
Bizim de periyodik olarak her 2 ayda bir muhakkak 3-4 gün net kesilir, şu an o periyottayım, telefonu modem yaptım
ttnet kutusu çalınır 2 ayda bir, hırsızlar bir tek buraya dadanıyor herhal
Bu arada kahrolsun pekaka bence de
ahaha ben de telden giriyordum baktım düzeleceği yok ben de modem yaptım. ttnet bozutunca durum aveaya yarıyor
çok gıcık ya arıyoruz arıza kaydı yapıyorlar sonra düzelmiştir diye mesaj geliyor. 4-5 kezdir tekrarlıyor. bizim modemde tık yokken ve ev numaramızda başka bir hat varken neye dayanarak çözüldü mesajı atıyorlar çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?