Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba
Mümkünse sıfır ayarında, az kullanılmış, garantisi devam eden süt pompası arıyorum. Medela veya Avent tercih ediyorum. Satmak isteyen olursa görüşmek isterim.
Arkadaşlar merhaba
Mümkünse sıfır ayarında, az kullanılmış, garantisi devam eden süt pompası arıyorum. Medela veya Avent tercih ediyorum. Satmak isteyen olursa görüşmek isterim.
mrb, elimde avent isis iq uno var netten bakın ilgilenirseniz foto atarım 100 lira fiyatı ..silikon parçaları philips servislerinden temin edilebiliyor..garantisi devam etmiyor yalnız..
Arkadaşlar merhaba
Arkadaşlar merhaba