• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürge ve Ütü Önerisi

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
selam kızlar ,

Ütü ve elektrik süpürgesi alacağım fakat tecrübelere dayalı önerilere ihtiyacım var :KK58:

bu Philips PowerPro Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ve Philips Azur Pro Buharlı Ütü yü iyi diyorlar ama kullanan var mı hiç ?

9496621219890.webp

9503309365298.webp

ben ütüyü aldım çeyizime annem denedi çok beğendi. süpürgede philips marathon serisinden aldım bu modeli bilmiyorum o yüzden ama onu da denedik bayaa güzeldi halının rengi açıldı ve çıkan toza inanamadık ..:KK45:

Elektrik süpürgesinde Miele yi tek geçerim. Yıllardır kullanıyorum çok memnunum. Ben de görüp 3 kişi daha aldı hatta

Merhaba ablam philips powerpro elektrik supurgesi kullaniyor memnun uc senedir. Ama gecenlerde supurge kisminin tekerlegi kirildi. Birde toztorbasiz makinenin temizliginden yakinio biraz
Bendede miele var. 6 aydir fln kullaniyorum cok memnunum tavsiyeederim

ben ütüyü aldım çeyizime annem denedi çok beğendi. süpürgede philips marathon serisinden aldım bu modeli bilmiyorum o yüzden ama onu da denedik bayaa güzeldi halının rengi açıldı ve çıkan toza inanamadık ..:KK45:
Süpürgeyi ne zamandır kullanıyorsunuz?

Back
X