Benim alerjik rinitim olduğu için ben tozla çok haşır neşir olmak istemedim, epeyce araştırdıktan sonra sulu modellerden değil de toz torbalı modellerden almaya karar verdim. Nişanlılık döneminde beş altı mağaza dolaştım elime geçen bütün süpürgeleri denedim, çekiş gücüne, ses seviyesine, tutuşuna, sağlamlığına, özellikle de şu kıvrımlı borusunun esnekliğine kadar bakılabilecek her şeyine baktım diyebilirim. En son miele ye gittik eşimle, eşimin en çok önemsediği konu sağlam olmasıydı, satış elemanı 100 kiloya yakın irice bir beyefendiydi üzerine çıktı ve hiç bir şey olmadı, sonra orada duran bir halıyı süpürdüm. Sessizliği ve emiş gücü hoşuma gitti. Memnun kalacağımı düşünüp, paraya da kıyıp alalım dedim, eşim nişanlıyken bekar evinde kullandı, bir yıla yakın, 3 aydır da ben kullanıyorum, çok memnunum, özellikle sessiz olması çok işe yarıyor. Çalışan bir insan olarak ertesi gün misafirim gelecekse akşam 10da bile rahatça süpürge yapabiliyorum, yan odadaki eşim bile duymaz, komşu niye rahatsız olsun diyerek :)
peki bu süpürgenin toz torbaları ve filtresi pahalı diyorlar geçen bir yerde 70-80 tl olduğunu söylemiş. torba ve filtre değişimi ne kadar sıklıkla yapılıyor ve ne kadara mal ediyorsunuz.
hangi modeli ? ne kadara aldınız ve ne zamandır kullanıyorsunuz?Dyson der kenara çekilirim.
Sulu da kullandım (Karcher) artık zamanı dolmuştu, Dyson aldım. O ne rahatlık oh.
Miele S 8390 eco silence modeli, geçen sene 1100 lira gibi bi fiyata almıştık yanlış hatırlamıyorsam, ben üç aydır kullanıyorum daha önce eşim bekar evinde kullandı bir yıl kadar gerçi orada da ben kullandım aslındahangi modeli ? ne kadara aldınız ve ne zamandır kullanıyorsunuz?
1 seneye yaklaştı, DC 52 animal complete modeli, evde köpeğimiz var diye. İndirimli 2000tl ödedik. Sizin evciliniz yoksa buna gerek yok, daha uygun fiyata başka serileri bar, mesela alerji serisi var. Zaten bu markanın güzelliği başlıkları alabilmeniz. Yani ben alerji serisi de alabilirdim, sonra da animal complete serisinin başlıklarından alıp kullanırdım. Ama zaten indirimdeydi, öyle yapmadım. Sanırım en pahalı olan animal complete dc 52 olanı, geri kalanlar daha uygun.hangi modeli ? ne kadara aldınız ve ne zamandır kullanıyorsunuz?
5 yıl benimki. 2 yıl olanı da var, onun fiyatı daha uygun oluyor.BU SÜPÜRGELER BİRAZ PAHALI DEĞİL Mİ ? NASILSA BİR ÜST MODELİ HER ZAMAN OLACAK. GARANTİSİ NE KADAR PEKİ ?
hangi modeli bu ?Bende philips aldim yeni cok memnunum toz torbasiz supuruyoraun sonra hazneyi cope bosaltiyorsun filtresinide yikiyabiliyorsun cok memnunum valla emis gucude cok iyi 1900 watt 300 liraya almistim indirimli bimeksten ustune bide 30 lira koyup 5 yil garantili yaptirdim . Torba bitti derdide yok. Filtresinide yikiyorsun eskidigini hissettiginde yenisini alabilirsin ben ocakta almistim hergun supurmeme ragmen cok saglam temiz filtresi vae memnunum
Eki Görüntüle 1622424
hangi modeli bu ?
hangi modelini aldınızCanim ben entarzev.com dan philipsin supurgesini aldm.kapida odemeli.cok memnunum bi goz at derim harika bi supurge tek.gecerim
MIELE GN HyClean SetMerak edenler için toz torbalarının fiyatları;
http://shop.miele.com.tr/K32,toz-torbalari.htm