- 10 Mayıs 2007
- 424
- 20
- 118
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
son günlerde rüyalarıma süpürge giren biri olarak (çoğunu ezberledim artık) hangisini aldığınızı wallahi merak ediyorum
canım daha amadım :)
rüyalara giren bi alet kolay mı öyle hemen seçmek eheh :)
ikinci el seçmek sıfır seçmekten daha uzun sürüyor alıştık gerçi ama :)
Cnm mrb bende hemn hemen 1 sene kullanılmıs arnıca sulu supurge var ve okadar gzel emıs gucu varkı anlatamam ızmırdeyım ıstersen anlasalım
Arkadaşlar başlık hala günceldir farklı seçenekler de olursa daha iyi bi alışveriş olur bekliyorum hala :)
Elimde ayrıca beko da var....fakir kadar iyi olmasada o da süper çalışıyorvideolu sunum yapılır ilahi böğürlenimmmmm bu yaştan sonra bana videoda çektircen yaaa ne diyim ben sana
azcıkteknolojik olun aaaaaa sen ki enn zor börekleri yapan annesin teknoloji seni mi alt edicek :))
Ben bora kullanıyorum ve cccooookkk memnunum bu annemın supurgesıydı ama butun esyalarını bana verdı sonra evlenınce baska yerde oyle kaldı ama arnıca harıka gercekten zaten annemde bekarken temızlık ben yaptıgım ıcın oyuzden kendımede arnıca aldım
Elimde ayrıca beko da var....fakir kadar iyi olmasada o da süper çalışıyorvideolu sunum yapılır ilahi böğürlenimmmmm bu yaştan sonra bana videoda çektircen yaaa ne diyim ben sana
Cankuşu sana mesaj attım, ben gamlı baykuş)))
Ben de hemen cevap verdim baykuşum düşünen kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?