• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürge bulunmuştur..

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Selamlar kızlar,
Süpürgemin bugün bozulacağı tuttu. Zaten pek matah birşey de değildi o yuzden tamir filan hiç uğraşamayacağım, ikinci el süpürge bakıyorum.
Çok yaşlı olmayan, emiş gücü yüksek shaggy halıları süpürmekte zorlanmayan birşey aryorum.
Yazarken lütfen marka model ve beklediğiniz fiyat o da yazınız :)
Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.....

Elimde rowenta marka süpürge var .

2000watt çekiş gücü var.3 kademesi mevcut.

Siz ne dersiniz fiyat konusunda.

Şuan 289.20 ye satılmakta piyasada.

Buarada süpürge sadece 1 sene kullanıldı.

Canım mobile'ın fotosuna tıklayamıyorum.
Tam modelini yazar mısın internetten bakayım.
Sen ikinci el mi almıştın alırken garantisi filan var mı?

Selamlar kızlar,
Süpürgemin bugün bozulacağı tuttu. Zaten pek matah birşey de değildi o yuzden tamir filan hiç uğraşamayacağım, ikinci el süpürge bakıyorum.
Çok yaşlı olmayan, emiş gücü yüksek shaggy halıları süpürmekte zorlanmayan birşey aryorum.
Yazarken lütfen marka model ve beklediğiniz fiyat o da yazınız :)
Şimdiden teşekkürler!

Tam size göre bir makinam var.......piyasadaki en güçlü motora sahip:46:......hemen özelliklerini rsimlerini bulup ekliycem....biraz müsadenle canım:34:

Fakir Emotion 2400 w. Süper emiş gücü var.....shaggy ler için harika bir süpürge.....bende temizlik robotu olduğu için bunu satıyorum....internette yorumları okuyun herkez çook memnun....... Temsili resimdekinin aynısı

Buarada çok hafif bir süpürge:34:

Buarada çok hafif bir süpürge:34:

fikir olması için yazmak istedim, 2001 yılında Fakir A190 elektrikli süpürge almıştım, geçen hafta bozuldu. Yani servis yüzü görmeden bugüne kadar çalıştı, çekişi de harikaydı. ama maalesef ki ben de süpürgemle vedalaştım artık :(

fikir olması için yazmak istedim, 2001 yılında Fakir A190 elektrikli süpürge almıştım, geçen hafta bozuldu. Yani servis yüzü görmeden bugüne kadar çalıştı, çekişi de harikaydı. ama maalesef ki ben de süpürgemle vedalaştım artık :(

Canım haklısın....FAKİRİN üstüne süpürge tanımam ben de....diğer kullandığımda fakir tam 17 yıldır bana eşlik ediyor:31:

Hıı. Canım emiş gücü hoş görünüyor. Peki kaç senelik acaba makinan bi de fiyat konuşalım.

Canım teşekkür ederim yorumlar önemli :)
Fakir zaten genel olrak iyi bir marka. tam çeyiz markası yani bence de ama fiyat olarak biraz şey gibi de bakalım :)

Hıı. Canım emiş gücü hoş görünüyor. Peki kaç senelik acaba makinan bi de fiyat konuşalım.

Canım 3 sene oldu olmadı.....ben biraz süpürge canavarıyım bi heves aldım evde 4 tane makinam var.....bu ara evi boşaltıyorum...belli oluyordur zaten:1:
Nette incelediysen bu süpürgenin fiyatı 380-400 lerde geziyor.....

Canım 3 sene oldu olmadı.....ben biraz süpürge canavarıyım bi heves aldım evde 4 tane makinam var.....bu ara evi boşaltıyorum...belli oluyordur zaten:1:
Nette incelediysen bu süpürgenin fiyatı 380-400 lerde geziyor.....

o belli baya bişeyler sattın gördüm :)
yalnız ben de evi dolduruyorum bu aralar sen de onu görmüşsündür :))
Bilemiyorum fiyatta tatmin edebilir miyim seni, daha bir sürü eksiğim var.

Son düzenleme:
o belli baya bişeyler sattın gördüm :)
yalnız ben de evi dolduruyorum bu aralar sen de onu görmüşsündür :))
Nilemiyorum fiyatta tatmin edebilir miyim seni, daha bir sürü eksiğim var.

Canım özeline niye bakmıyorsun:1: gelde anlaşak:9:

Back