• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli motosiklet(scooter) su an almak mantikli mi ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Merhaba elektrikli motosiklet ( scooter tipi) almayı düşünüyorum 2.el. Birkac ay önce 1000-1500 bandında rahatca bulunurken simdi 2000 e zor bulunuyor. Bana da önümüzdeki dönem lazım olacak ama tam kesin de değil. Alsam lazım olmayınca birden satmak zor olur almasam da birkac ay sonra fiyatlar gene 2 katına çıkar hic alamam endişem var. Ne yapsam karar veremedim. Ne tavsiye edersiniz ?

Eklentiler

• images (8).webp
    images (8).webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 84
  • images (7).webp
    images (7).webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 47
Bebeğim şu pp yi değiştir ya 🤣🤣🤣 Valla gördükçe geriliyorum sen tatlı, ponçik bi hayvanseversin. Şu pp çok kasvetli, çok ürkütücü geliyor bana 🤣🤣🤣

Önümüz yaz ve bu korona dan dolayı hem korunuzun hem dolmuş parası çok fazla tutar
Ekonomi yaparsın :KK76:

Ya vallahi ben böyle gördükçe kriz geçiriyordum 🤣🤣 ürkütücü, korkutucu, çok değişik bir izlenim veriyor o resim 🤣🤣 ayrıca kimin resmi o söyle bakim

Ayrıca scooter konusuna gelirsek fiyatlarda yanlışlık olmasın. Zira bende bir ara bakıyordum scooterlar bile 10-20-30 bin liralaraydı.. Bisikletler bile dediğin fiyata yok şuan ha ama eğer bulursan kaçırma derim bedava gibi bişey... İşin bitincede dert edebileceğin bir meblağ değil en azından

Ya şu mavi olana Ba yılll dımmmm. Al gitsin senden kıymetli mi. Lazım olmasa bile keyif yapar bir iki tur atarsın mis hem zaten dediğin gibi fiyatları git gide artıyor sen de satmayı düşünürsen kâr bile edebilirsin

Ayrıca scooter konusuna gelirsek fiyatlarda yanlışlık olmasın. Zira bende bir ara bakıyordum scooterlar bile 10-20-30 bin liralaraydı.. Bisikletler bile dediğin fiyata yok şuan ha ama eğer bulursan kaçırma derim bedava gibi bişey... İşin bitincede dert edebileceğin bir meblağ değil en azından
Kmsine arttirimli aküsüne göre değişiyor fiyatları benim baktiklarim genellikle 60 kmye kadar biraz da eski modeller boyasi falan yipranmjs olunca 2.eli dedigim fiyat araliginda bulunuyordu sahibinden de.Bifkac ay önce en azindan. Bugün baktim en dandigi bile 3 olmuş. Yani 8-9 yillik eski ama 4bine koymuş mesdla. Ucuz olanlara ya cok ciddi zam geldi ya da kapıldı hemen

Konumuz bu değil ama HEDAcıyız😍😍 son sezonu henüz izleyememiş olsam bile tam bir Lexa hayranıydım🥳

Ya şu mavi olana Ba yılll dımmmm. Al gitsin senden kıymetli mi. Lazım olmasa bile keyif yapar bir iki tur atarsın mis hem zaten dediğin gibi fiyatları git gide artıyor sen de satmayı düşünürsen kâr bile edebilirsin
O mavili olana benim bütçem yetmez tabi onu örnek olarak koydum 😅 Bu da bir mantik ama 3 ay sonra hic lazım olmama ihtimali var hic de anlamam bu islerden satabilir miyim endişesi var

Konumuz bu değil ama HEDAcıyız😍😍 son sezonu henüz izleyememiş olsam bile tam bir Lexa hayranıydım🥳
Son sezonu ve 6.sezonun yarısını bende izlemedim canım öyle duruyor biriksin bi ara izlerim. İlk 5 sezonu iki kere kendim bir kere erkek arkadaşla birlikte bitirdim. İlk 3 sezondan sonra dizi vasatlaştığı için büyük bir heyecanla devam edemedim fakat ilk sezonlar için izlenir, sevilir. Lexa reisi sevmeyen ölsün 🤣🤣

her şeyin fiyatı yükseliyor. scooter'ların da yükselir. ona göre hesabınızı yapın

5 yıl önce aldığım bi vespa'm var. tamamen bir hevesle aldım. işyerim evime çok uzak olduğu için kullanamıyorum. bazen sağda solda gezmek için çıkarıyorum o kadar. işiniz çok yakın değilse ve gerçekten ihtiyacınız yoksa çok tavsiye etmiyorum.

Back
X