arkadaşlar bayağı araştırdım ama bulamadım.elektrikli manikür setlerinden kullanan var mı?ben mavalanın cuticle remover'ını kullanıyorum ama ben tırnak etlerimin itildikten sonraki görüntüsünden hoşlanmıyorum.manikürlü gibi olsun istiyorum.kullanan varsa etkili mi fikir verirse sevinirim.yada başka tavsiyeniz varsa memnun olurum...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
elektrikli manikür setleri???
- Konu Sahibi hmsecz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar bayağı araştırdım ama bulamadım.elektrikli manikür setlerinden kullanan var mı?ben mavalanın cuticle remover'ını kullanıyorum ama ben tırnak etlerimin itildikten sonraki görüntüsünden hoşlanmıyorum.manikürlü gibi olsun istiyorum.kullanan varsa etkili mi fikir verirse sevinirim.yada başka tavsiyeniz varsa memnun olurum...
ben pille çalışan bir manikür seti kullanıyorum ama kullanırken çok dikkat etmek gerek tırnak yüzeyini zedeleyebiliyor bi tür aletler nadiren kullanıyorum çok sık kullanmak zararlı olabilir
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Ben tchibodan almıştım başarısız :) dr scholl u inceleyeyim :)Dr. Scholl seyahat seti aldım, başarılı...
Sally hansen kütikül yağı kullanıyorum, memnunum aslında ama mavalayı da merak ediyorum.ikisini de deneyen varsa karşılaştırabilir mi acaba?
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Ben tchibodan almıştım başarısız :) dr scholl u inceleyeyim :)
Sally hansen kütikül yağı kullanıyorum, memnunum aslında ama mavalayı da merak ediyorum.ikisini de deneyen varsa karşılaştırabilir mi acaba?
Seyahat seti başarılı ama 99 kaymelik büyük bir seti var 13 parça olan kıyabilirsen ona bak müthiş bir şey, 5 günde kargo yapılıyor bekleyemem diye ben seyahat boyunu aldım
Sally Hansen bende allerji yaptı mavala yapmadı ikisinin de katikül giderme özelliği hemen hemen aynı.
Birde sana tavsiyem rimmelin katikül gidericisini dene mavala almadan önce, ben başarılı buldum...
Rimmel iyi demek,bunu duyduğuma çok sevindim,ucuz bir alternatifim olmuş oldu :) watsons evimin dibinde zaten, mutlaka alır denerim.Seyahat seti başarılı ama 99 kaymelik büyük bir seti var 13 parça olan kıyabilirsen ona bak müthiş bir şey, 5 günde kargo yapılıyor bekleyemem diye ben seyahat boyunu aldım
Sally Hansen bende allerji yaptı mavala yapmadı ikisinin de katikül giderme özelliği hemen hemen aynı.
Birde sana tavsiyem rimmelin katikül gidericisini dene mavala almadan önce, ben başarılı buldum...
Drscholl için bi düşünüp taşınıp kaşınayım bakalım :)
Son düzenleme:
- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
Rimmel iyi demek,bunu duyduğuma çok sevindim,ucuz bir alternatifim olmuş oldu :) watsons evimin dibinde zaten, mutlaka alır denerim.
Drscholl için bi düşünüp taşınıp kaşınayım bakalım :)
Ben memnun kaldım, kalyonun ki çok kötüydü mesela, Golden Rose'da öyle, birde Flormar'ın yine beyaz bir katikül gidericisi vardı o da fena değildi ama fiyat performans en iyi Rimmelinki...
İnceledim dr scholları, ben de seyahat setini tercih edeceğim, hem pembe rengine vuruldum, hem de 13 tane başlığı kullanacağımı hiç sanmıyorum.hepsiburadada da çok iyi yorumları var :) bu tavsiye harika oldu bebişim
Kesinlikle pişman olmazsın. En uygun mediamarkt'ta sanırım bende ordan aldım aynı gün kargo yaptılar aklında olsun...Birde fotoğrafta göründüğünden daha küçük bir çantacık bu açıdan daha da işlevli oluyor...
Kızlar tırnak bakımı düşkünü biri olarak Sally hansen cuticle remover mavi şişe berbat tek kelimeyle tırnak diplerini öyle bi kurutuyorki kesinlikle nem kazandırmak çok zorlaşıyor sonrasında ama Mavala cidden çok başarılı sürdükten sonra etleri almak ve şekillendirmek çok kolay oluyor Scholl markasının ayak kremlerini kullanıyorum bir yıldır çok memnunum ancak elektrikli manikürde Scholl ile Beurer in 60 nolu prof bi seti var ikisi arasında kaldım Beurer iki katı fiyatında biraz araştırıp almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse seviniriz
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
ben almakta geç kaldım sanırım hiç biryerde yok malesefDr. Scholl seyahat seti aldım, başarılı...
- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Bende arastiriyorum benim tirnak etlerim cok kotu asiri sert bende koparıyorum kaniyor sonrada ..igrenc bir görüntüsü oluyor bende araştırıyorum bakalimben almakta geç kaldım sanırım hiç biryerde yok malesef