• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elektrikli manikür setleri???

hmsecz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
9
1
86
Ankara
arkadaşlar bayağı araştırdım ama bulamadım.elektrikli manikür setlerinden kullanan var mı?ben mavalanın cuticle remover'ını kullanıyorum ama ben tırnak etlerimin itildikten sonraki görüntüsünden hoşlanmıyorum.manikürlü gibi olsun istiyorum.kullanan varsa etkili mi fikir verirse sevinirim.yada başka tavsiyeniz varsa memnun olurum...:5:

ben sadece törpülemek amaçlı kullanıyorum.tırnak etlerim içinde denemiştim fakat kesmekten bi farkı kalmıyo.bu arada ben hiç kesmedim,o yüzden sertleşmesinden korktum.tırnak için olan bloglarda önerilen bir ürün gördüm.ismi lush lemon butter. bi araştır istersen

araştırdım ama bu sadece yumuşatıyor..sally hansen acaba gerçekten manikürlü gibi yapıyor mu?? yada mavala gibi birşey kullanıp elektrikli cihaz kullansam mı??

canım selam
eşim bana şundan almış geçen hafta Elektrikli Manikür Seti

inanılmaz güzel bir ürün. çok işime yaradı. arkadaşımda bende gördü, oda sipariş verdi :)

hem manikür hem pedikür. kuaföre gerek yok artık:)

Son düzenleyen: Moderatör:
tıkladım ama sayfa açılmıyor aldığınız ürünü göremedim Google ye elektrikli manikür seti yazdığımda her sitede çıkan bir model var onu mu kastediyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bayağı araştırdım ama bulamadım.elektrikli manikür setlerinden kullanan var mı?ben mavalanın cuticle remover'ını kullanıyorum ama ben tırnak etlerimin itildikten sonraki görüntüsünden hoşlanmıyorum.manikürlü gibi olsun istiyorum.kullanan varsa etkili mi fikir verirse sevinirim.yada başka tavsiyeniz varsa memnun olurum...:5:

ben pille çalışan bir manikür seti kullanıyorum ama kullanırken çok dikkat etmek gerek tırnak yüzeyini zedeleyebiliyor bi tür aletler nadiren kullanıyorum çok sık kullanmak zararlı olabilir

ben de aldım fakat sadece bi kere kullanabildim. sonuçlar idare eder ama bi süre sonra yapmak işkenceye dönüşüyor o sese tahammül edemiyorum :x:19:

Dr. Scholl seyahat seti aldım, başarılı...
Ben tchibodan almıştım başarısız :) dr scholl u inceleyeyim :)
Sally hansen kütikül yağı kullanıyorum, memnunum aslında ama mavalayı da merak ediyorum.ikisini de deneyen varsa karşılaştırabilir mi acaba?

Ben tchibodan almıştım başarısız :) dr scholl u inceleyeyim :)
Sally hansen kütikül yağı kullanıyorum, memnunum aslında ama mavalayı da merak ediyorum.ikisini de deneyen varsa karşılaştırabilir mi acaba?

Seyahat seti başarılı ama 99 kaymelik büyük bir seti var 13 parça olan kıyabilirsen ona bak müthiş bir şey, 5 günde kargo yapılıyor bekleyemem diye ben seyahat boyunu aldım :1::1::1:

Sally Hansen bende allerji yaptı mavala yapmadı ikisinin de katikül giderme özelliği hemen hemen aynı.

Birde sana tavsiyem rimmelin katikül gidericisini dene mavala almadan önce, ben başarılı buldum...

Seyahat seti başarılı ama 99 kaymelik büyük bir seti var 13 parça olan kıyabilirsen ona bak müthiş bir şey, 5 günde kargo yapılıyor bekleyemem diye ben seyahat boyunu aldım :1::1::1:

Sally Hansen bende allerji yaptı mavala yapmadı ikisinin de katikül giderme özelliği hemen hemen aynı.

Birde sana tavsiyem rimmelin katikül gidericisini dene mavala almadan önce, ben başarılı buldum...
Rimmel iyi demek,bunu duyduğuma çok sevindim,ucuz bir alternatifim olmuş oldu :) watsons evimin dibinde zaten, mutlaka alır denerim.
Drscholl için bi düşünüp taşınıp kaşınayım bakalım :)

Son düzenleme:
İnceledim dr scholları, ben de seyahat setini tercih edeceğim, hem pembe rengine vuruldum, hem de 13 tane başlığı kullanacağımı hiç sanmıyorum.hepsiburadada da çok iyi yorumları var :) bu tavsiye harika oldu bebişim :16:

Rimmel iyi demek,bunu duyduğuma çok sevindim,ucuz bir alternatifim olmuş oldu :) watsons evimin dibinde zaten, mutlaka alır denerim.
Drscholl için bi düşünüp taşınıp kaşınayım bakalım :)

Ben memnun kaldım, kalyonun ki çok kötüydü mesela, Golden Rose'da öyle, birde Flormar'ın yine beyaz bir katikül gidericisi vardı o da fena değildi ama fiyat performans en iyi Rimmelinki...

İnceledim dr scholları, ben de seyahat setini tercih edeceğim, hem pembe rengine vuruldum, hem de 13 tane başlığı kullanacağımı hiç sanmıyorum.hepsiburadada da çok iyi yorumları var :) bu tavsiye harika oldu bebişim :16:

Kesinlikle pişman olmazsın. En uygun mediamarkt'ta sanırım bende ordan aldım aynı gün kargo yaptılar aklında olsun...Birde fotoğrafta göründüğünden daha küçük bir çantacık bu açıdan daha da işlevli oluyor...

Kızlar tırnak bakımı düşkünü biri olarak Sally hansen cuticle remover mavi şişe berbat tek kelimeyle tırnak diplerini öyle bi kurutuyorki kesinlikle nem kazandırmak çok zorlaşıyor sonrasında ama Mavala cidden çok başarılı sürdükten sonra etleri almak ve şekillendirmek çok kolay oluyor Scholl markasının ayak kremlerini kullanıyorum bir yıldır çok memnunum ancak elektrikli manikürde Scholl ile Beurer in 60 nolu prof bi seti var ikisi arasında kaldım Beurer iki katı fiyatında biraz araştırıp almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse seviniriz

ben almakta geç kaldım sanırım hiç biryerde yok malesef:KK12:
Bende arastiriyorum benim tirnak etlerim cok kotu asiri sert bende koparıyorum kaniyor sonrada ..igrenc bir görüntüsü oluyor bende araştırıyorum bakalim

Back