- Konu Sahibi Acelya_Acelyam
burcukerim 2 kişi daha avent var demiş onlar da dönsün canım
daha uygun fiyatlı düşünüyorum.
daha uygun fiyatlı düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış anlamayın ama ben biraz huyluyum :26: ilk defa böyle satış yapıldıgını gördum. ikinci el sut pompası gvenlımıdır ki? bende almayı dusunuyorum ama mağaza fiyatları çok pahalı..
Acilll Avent Göğüs Pompası aranıyor...[/QUOTE
size özeden mesaj yazamadım ve burda gördüm buraya yazıyorum...
gaziantepte oturuyorum adanaya gideceğim haftaya. fiyatta birşey yapamam ama kargosu benden olur. 100 tlden aşağıya vereceğime evde kalır amedam bozulursa ona geçerim pompa benim elim ayağım oldu artık. aventle toplasanız 10 kere sağma yapmışımdır, ozamanlar emzirmeye uğraşıyordum ama artık hiç almıyor.hatta silikon başlığını hiç kullanmadım onu çıkarıp sağmak daha rahat geliyordu.pilli-elektrikli ve manuel çalışıyor.
ürünü sattınız mı...? alıcıyımdamedela marka elektrikli göğüs pompası,2 ay kullandım çok memnun kaldım,süt mıktarını arttırdı ve hiç ağrı hissetmedim özellikle gece için çok rahat buzdolabında bekletip ısıtıp uğraşmadan veriyordum.fiyatı 70 tl
Eki Görüntüle 899815 Eki Görüntüle 899815 Eki Görüntüle 899816 Eki Görüntüle 899817 Eki Görüntüle 899819 Eki Görüntüle 899822 Eki Görüntüle 899823 resimdeki tüm parcalarla beraber gonderilecektir.ayrica bazi parcalarin yedekleri mevcut olup bu parcalar hic kullanilmamistir
canım ben de medela kullanıyorum vunu ablam için alıcam.
ben de burdan aldım medelayı son fiyat mı ? bide kargo parası var çünkü
ELİNDE SATILIK AVENT POMPA OLAN VAR MI?
Merhaba özel inize mesaj yazdımslm. avent satıldımı satılmadıysa fiyatı ne düşünüyorsunuz. birde nerde oturuyorsunuz??
Acelya_acelyam pompa satın aldı bildigim kadarıylaBende ameda var ama kesinlikle elden verebilirim kargoya veremem,yakınsak buyrun gelin deneyin
Acelya_acelyam pompa satın aldı bildigim kadarıyla