• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Elektrikli göğüs pompası arıyorum

yanlış anlamayın ama ben biraz huyluyum :26: ilk defa böyle satış yapıldıgını gördum. ikinci el sut pompası gvenlımıdır ki? bende almayı dusunuyorum ama mağaza fiyatları çok pahalı..

yanlış anlamayın ama ben biraz huyluyum :26: ilk defa böyle satış yapıldıgını gördum. ikinci el sut pompası gvenlımıdır ki? bende almayı dusunuyorum ama mağaza fiyatları çok pahalı..

canım ben 1 ay önce burdan bir arkadaştan aldım. çok memnunum çalışacağım diye almış ama işten ayrılmış birkaçkez kullanmış ondan aldım . çok da memnunum .
şimdikini ablam için arıyorum. umarım benimki gibi temiz bulurum.

$IMG_0928.jpg

butun yedek parcaları ve garanti belgesiyle beraber fotosudur. manuel aparatı takılı makineye

özelden yazamadığım için burdan yazıyorum..

yaklaşık 1 yıl önce aldım tekli elektrikli pilli ve manuel olarak kullanabilirsin.

sütüm çok az olduğu için ben kullanamadım. Sadece biberonunu kullandım. (süt arttıran bir makine varsa bende almak istiyorum)

Sen ne kadar fiyat düşünüyorsun?

Acilll Avent Göğüs Pompası aranıyor...[/QUOTE
size özeden mesaj yazamadım ve burda gördüm buraya yazıyorum...
gaziantepte oturuyorum adanaya gideceğim haftaya. fiyatta birşey yapamam ama kargosu benden olur. 100 tlden aşağıya vereceğime evde kalır amedam bozulursa ona geçerim pompa benim elim ayağım oldu artık. aventle toplasanız 10 kere sağma yapmışımdır, ozamanlar emzirmeye uğraşıyordum ama artık hiç almıyor.hatta silikon başlığını hiç kullanmadım onu çıkarıp sağmak daha rahat geliyordu.pilli-elektrikli ve manuel çalışıyor.

Acelyam ben de elektrikli sut sagma makinedi kullaniyorum bu mesaji bilgi amacli yaziyorum ben ameda kullaniyorum ciftli ve cok memnunum. Kullaniyor olmasaydim satmayi dusunurdum ama daha kizim kucuk.ben de almadan once cok arastirdim.kullanici yorumlarini iyice arastir oyle kararini ver.umarim isine yarayan bi makine bbulursun. Sevgiler...

slm alalı bir hafta oldu avent ama eşimde benden habersiz almış iki kutuda acarken hasar gördüğü için iade edemiyoruz 200 tl aldım 150 ye vere bilirim

Back