- Konu Sahibi Acelya_Acelyam
Markası ,ne kadar kullandınız ve fiyatı yazarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markası ,ne kadar kullandınız ve fiyatı yazarsanız sevinirim
medela marka elektrikli göğüs pompası,2 ay kullandım çok memnun kaldım,süt mıktarını arttırdı ve hiç ağrı hissetmedim özellikle gece için çok rahat buzdolabında bekletip ısıtıp uğraşmadan veriyordum.fiyatı 70 tl
canım elektrikli olan çift gögüsmu neden o kadar pahalı?Merhaba ben de avent var hem elektrikli hem manuel.cantasiyla birlikte. Yalniz fiyat size uymayabilir. 150 TL ye satiyorum.380 tl ye almstm
75 tl lansinoh affinitif 2 ay önce aldım 3/5 kere kullandım herşeyiyle-kutusu,garanti,kitapçık,üstüne özel hediyem daha ne olsun,özelden mail ver resim atayım bugün çektim
Hayr cift degil.ama ozel cantasi pilli calisan parcasi elektrikli vs. Hepsi mevcut . benim aldigim fiyat 380 tl.o yuzden de bu fiyatta.kutusu herseyi mevcut.resmini atabilirim.
Hayr cift degil.ama ozel cantasi pilli calisan parcasi elektrikli vs. Hepsi mevcut . benim aldigim fiyat 380 tl.o yuzden de bu fiyatta.kutusu herseyi mevcut.resmini atabilirim.
bende satılık tekli avent var. elektrikli manuel ve pilli olarak çalışıyor.
düşünürseniz mail adresinizi verin konuşalım.
Bir adet Lansinoh çift pompa ve bir adet avent elektrikli pompam var. Çok az kullanılmış ve steril edilmiş olarak bekliyor . Düşünenler iletisime geçebilir😊