• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Elektrikli göğüs pompası arıyorum

medela marka elektrikli göğüs pompası,2 ay kullandım çok memnun kaldım,süt mıktarını arttırdı ve hiç ağrı hissetmedim özellikle gece için çok rahat buzdolabında bekletip ısıtıp uğraşmadan veriyordum.fiyatı 70 tl

Merhaba elimde Lansinoh Affinity çiftli süt sağma pompası var 4 ay kullandım steril edip kaldırdım şu an hediyeleriyle beraber satış sayfamda mevcut, incelerseniz sevinirim.

medela marka elektrikli göğüs pompası,2 ay kullandım çok memnun kaldım,süt mıktarını arttırdı ve hiç ağrı hissetmedim özellikle gece için çok rahat buzdolabında bekletip ısıtıp uğraşmadan veriyordum.fiyatı 70 tl

canım ben de medela kullanıyorum vunu ablam için alıcam.
ben de burdan aldım medelayı son fiyat mı ? bide kargo parası var çünkü

ELİNDE SATILIK AVENT POMPA OLAN VAR MI?

canım az kullanılmış iyi durumda medela için bu fiyat uygun aslında ama kırmamak için 5 tl daha düşebilirim yani senin için 65 tl olur kargo sana ait ablanda hayırlısıyla kullansın

75 tl lansinoh affinitif 2 ay önce aldım 3/5 kere kullandım herşeyiyle-kutusu,garanti,kitapçık,üstüne özel hediyem daha ne olsun,özelden mail ver resim atayım bugün çektim

Ben de talibim. Hatta ciddi alıcıyım :) elektrikli ve çiftli mi? Bir de nereden göndereceksiniz?

Hayr cift degil.ama ozel cantasi pilli calisan parcasi elektrikli vs. Hepsi mevcut . benim aldigim fiyat 380 tl.o yuzden de bu fiyatta.kutusu herseyi mevcut.resmini atabilirim.

bende de lansınoh manuel-kraft elektrikli göğüs pompası mevcut ...Lansınoh 50 tl kraft 70 tl son olur...lansınoh hiç kullanılmadı kutusuyla herşeyiyle duruyor kraft bir kaç kez kullanıldı, oda çok yeni kutusu herşeyi duruyor alındığı gibi...

Bir adet Lansinoh çift pompa ve bir adet avent elektrikli pompam var. Çok az kullanılmış ve steril edilmiş olarak bekliyor . Düşünenler iletisime geçebilir😊

bende satılık tekli avent var. elektrikli manuel ve pilli olarak çalışıyor.
düşünürseniz mail adresinizi verin konuşalım.

bende philips avent hem pil hem elektirik hem de manuel olarak calısan model var.

cok memnun kalarak kullandım. dusunurseniz resim paylasabilirim

$20131217_200148.jpg $20131217_200148.jpg $20131217_200141.jpg $20131217_200105.jpg $20131217_200214.jpg $20131217_200153.jpg $20131217_200427.jpg resimdeki tüm parcalarla beraber gonderilecektir.ayrica bazi parcalarin yedekleri mevcut olup bu parcalar hic kullanilmamistir

Son düzenleme:
Back