• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli cezve hangi marka almalıyım?

sudem34

Kurt kışı unutur da yediği ayazı unutmazmış...
Pro Üye
17 Mart 2010
26.508
68.064
1.123
Türk kahvesini çok seviyorum.Ama üşengeç bi insan olduğum için ocak başında dakikalarca kahve köpürtecek sabrı ve enerjiyi kendimde göremiyorum bu yüzden pratik bi şey istiyorum.

Korkmaz ın A361 elegant,A362 vision( kapaklı),A365 smart modelleri var hepside 50 tl civarı...

bi de bi markette gördüm sevsino marka 22.5 tl ye çelik elektrikli cezve....

şu an gördüğüm bu ikisi var.

Evinde kullananlar hangi marka kullanıyorlar memnunlar mı,ya da çeyize alanlar ne aldınız?

Arzum AR 322 vardı benim çeyizimde siyah,
bişeyin yanında hediye vermişlerdi
ama şu an anneme verdim, evimizde açtık kullanıyoruz,
gayet memnun herkes :)

korkmaz çok güzel tavsıye ederım :) kullandım

Arzum AR 322 vardı benim çeyizimde siyah,
bişeyin yanında hediye vermişlerdi
ama şu an anneme verdim, evimizde açtık kullanıyoruz,
gayet memnun herkes :)

cevaplarınız için teşekkürler...

biraz araştırdım da kimiis arçelik demiş,kimisi arzum demiş,kimisi kesinlikle vestel demiş biraz daha bakıyım kafama hangisi yatarda alırsam haber ederım....

teknosada geçen hafta korkmaz smart indirimdeydı 49 lıraydı...

Bir ara işyerinde Arçelik Telve kullanıyorduk. Bazı cafeler de bu modeli kullanıyor hatta, tek cezvelisinin fiyatı 100-130 arası diye biliyorum.

benim tanıdığım herkes sinbocu ;) :34:
çokda kullanışlı kahve bol bol köpüklü oluyor :16:

korkmaz smart 365 i teksonsa dan 49.90 a aldım...4 yıl garantili....
2 kez de kahve pişiridm....1. de kahve yi köpürtemedim....ama 2. kez köpüğü almayı becerdim

hatta yeşil çayın suyunu bile artık cezvede ısıtmaya başladım koca kettle çalıştırmadım....kapağı olsa belki daha hızlı kaynatır belki de amaç zaten kahve pişirmek...

konu sorumlusu konuyu kapatabilir....

Back
X