Elektrikli Aletler Arıza ve Bilgi Paylaşımı

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
158
Merhabalar,
Öncelikle forumda bu konu ile ilgili yazı bulamayınca buradan paylaşmak istedim ki, birileri görüp bana yardımcı olsun diye.
Benim problemim bulaşık makinemle , cam eşyalarım makinede yıkandığı sürece hep buğulu , çizik , çamaşır suyu atarak yıkıyorum , makinaya koymadan evvel bulaşık deterjanı ile kabasını almadan makinayada koymam ama artık yeni bardak , kase vs almaktan bir hal oldum. bilmiyorumkismile
Benim gibi birçok arkadaşımda bu konudan muzdarip bende siz dostlarımla paylaşmak istedim. Bilgisi olan arkadaşlarımdan paylaşımları bekliyorum.

Bulaşık makinesinin parlatıcı gözüne sirke koy daha iyi diyorlar , parlatıcının kanserojen içerdiğide söyleniyor.

Ayrıca bu açtığım forum yanlış yerdeyse ilgili arkadaştan gerekli yere taşınmasını da rica ediyorum şimdiden teşekkürler...

Sevgiyle kalınız...

opuyorumnanaktan

Bu sorun bizdede olmuşdu ama ben çamaşır suyu kullanmadım makinenin tuz gözü bozukmuş kireç bulaşıkları dediğiniz gibi yapıyordu

Bu sorun bizdede olmuşdu ama ben çamaşır suyu kullanmadım makinenin tuz gözü bozukmuş kireç bulaşıkları dediğiniz gibi yapıyordu

Bana o kadar yöntem söyledilerki , bir miktar çamaşır suyu at hafta da bir dediler onu da denedim.
Sirke parlatıcı kısmına koy denildi onuda yaptım.
Işığı yanmasada tuz kat , çünkü ışık yanmasını beklersen kaç ayda bir ışık yanıyor dendi onuda denedim artık servis çağıracağım fakat buradan da duyurmak istedim. Mutlaka bir bilgisi olan vardır diye...
Teşekkürler elifciğim...

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…