arap sabunu ve bulaşık makinesi

bence arap sabunu bulaşıkları çok mat yapar denemek bile istemem . ama elma sirkesini doğru buluyorum.....

Arkadaşlar ben de sitemde bu bilgiye yer vermiştim, Berrin hanım sitemi ziyaret etmiş ve neticede şöyle bir yorum bırakmıştır, umarım ilgilenirsiniz..

Değerli Arkadaşlar ve gurup yöneticisi,
Yukarıdaki arap sabununu bulaşık makinesinde kullanmakla ilgili yazı bana ait değildir. Bir alıntı yazıdır.Son derece inandırıcı yazının sahibi eminim kullanmıştır ama bu tip şeylerin zararını anlamak ve tespit etmek son derece zordur. Sağlıkla ilgili bir konu olduğu için önemsemek ve insanları yanlış yönlendirmemek gerekir.Doğal malzeme kullanmak için bir çok öneri Buğday sitesinde (çevre dostu bir sitedir) incelenebilir.
Bu konuyu siteden kaldırırsanız çok daha iyi olur.
Saygılar
Berrin Vaizoğlu

arkadaslar merhaba
ben dün aksam bulasık makinesine normal pril döktüm ve asırı köpürdü sorun olurmu bilen varsa cevap verirse sevinirim.

bende zaman pril koyuyorum ama çok az birazcıkta çamaşır suyu çok güzel oluyo ama ölçüyü az tutmak gerek

Değerli Kulüp üyeleri
Sitenizde yer alan bulaşık makinesinde arap sabunu kullanımı yazısı bana ait değildir .Lütfen sitenizden kaldırınız.
Saygılar

Konu hakkinda ismi gecen kisiden gelen uyaridir. Lutfen konuya itibar etmeyiniz.

Back