• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Elektriklenen Saçlara Bal ile Son

• Konu Sahibi Konu Sahibi lepi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ben şampuanda denemedim ama son suda su sıcak olacak ama balın erimesi için o şekilde kullanıyorum şampuana da koyn çok kişi duydum buraya da yazmışlar zaten ama bence hem besler hem elektiriği alır kötü bir etkisi olduğunu düşünmediğim doğal bir yöntem

kızlar çok güzel yöntem
önce suda eritip deneyecem
sonra da şampuana ekleyip denerim

ne kadar bal katıyorsunuz şampuana mesela benim şampuanım elseve in 750 ml lik olanından yağ dengeleyici bir iki haftadır kullanıyorum biraz azalmıştır ne kadar koymalıyım birde bal saçı çabuk yağlandırmaz demi çünkü benim saçlarım iki günde bir yağlanıyor ve iki günde bir yıkıyorum..

öyle çok fazla koymaya gerek yok bir kaşık balı sıcak suda erit koy
zaten şampuanlar çok konsantre oluo biraz su ile seyreltmiş olursun

bunu ben denedim çok işe yarıyor tavsiye ederim.

kızlar benim şansımdan mıdır ne saçlarımı mahvetti bu bal.:umursamaz:şampuanıma katmıştım ama koca şampuanı atmak zorunda kaldım.:gitme:saçlarım resmen kafama yapıştı ve inanılmaz ağırlaştı.iki günde sanki bir aydır yıkanmamışım gibi görünüyordu saçlarım.gitti şampuanım.bu bal bana hiiiiiiiiç yaramadı:delphin:

şampuan içine bal atmak iyi fikir denicem bende :)
daha önce sirke katıyodum şampuan içine parlaklık ve yumusaklık veriyo onuda tavsiye ederim :)

pinpino canım çok koymuş olabilirsin az mktarda koyacaksın yoksa tabiki böle yapışır kalır ama bir de şöle bişi var belkisaçına uygun değildir çünkü zATNEn durularken saçını baldan bişi kalmaz ki

saçın ağırlık verdiği vede yapış yapış yaptığını duydum aalhtan bu yöntemleri uygulamıyorum komşundan öğrendim o çok uğraşır birkisel reçetelerle özelliklede çam terebentin berbat yaptığı bunlarıda allahtan uygulamadım yakında bi ürün alıcam kullandıktan sonra yorum yazarım
benim yıpranmış saçlarıma iyi gelirse çok iyi olur bakalım etkisi ne araştırdım çok umarım vermiş olduğum paraya değer

Cam terebentının berbat yaptına ınanmıorum =)) cunku bende kullandım qozle qorulur uzama fark etttım...

kızlar benımde saclarım elektrklenıo kırpı qbı dolanıorum .. :( sızce bu bal yontenı ıse yarar mı ..
tam olarak ne kadar kullanmalı??

Var yaa canım bal istedi resmen bi koşu mutfağa gidiyim de yiyeyim Zaten dıştan bakımlardan çok içten beslenmek daha faydalıymışyerimseniben

hayır lepi herhangi bir şampuanın içine 1 yemek kaşığı bal attık 2 aydır kullanıyoruz...
buradan okumuştum ve çokta memnunum...

Benim saçlarımda çok elektrikleniyor yahu :2:
Dün hakiki bal aldım petekli, peteklerinden ayıklayıp 1 tatlı kaşığı şampuanımın içine koyucam bakalım nasıl olacak.. CADIARZU Bu güzel bilgi için teşekkürler canım.. yerimseniben

abartıp çok katmayın he:)
az katın he zaten saçınızı durullayınca bişeyi de kalmaz saçta ama herşeyin fazlası zarar:)

kızlar benımde saclarım elektrklenıo kırpı qbı dolanıorum .. :( sızce bu bal yontenı ıse yarar mı ..
tam olarak ne kadar kullanmalı??

ya evdeki herkesin kullandığı şampuanlara katsam tepki alırdım
boş küçük şeffaf bi şampuan kutusu buldum evde
evdeki şampuanlardan, blendax, ipek ve matrix'le doldurdum,
3 çay kaşığı bal koydum
20 damla filan gliserin ekledim

onunla yıkadım dün. banyo sonrası da biraz gliserin sürdüm. bi dahaki sefere bebe yağı da sürecem sanırım.
mucize oldu diyemem ama bariz bi fark yarattı.
bi kere elektriklenme tamamen yok oldu. kuruluğu da bi hayli azaldı.hihoyyyt
kabarıklığı da azaldı ama saçım açık rahat dolaşamam gibi, şekillendirici ek bi şey kullanmadan.

Back